#allabidrar

I intervjuserien #allabidrar sitter vi ner med starka och betydelsefulla personer inom svensk damfotboll.

Se filmerna här

En intervjuserie som uppmärksammar bredden

När OBOS gick in som officiell titelsponsor till Damallsvenskan gjorde vi det för att göra skillnad. Vi vill skapa förutsättningar för svensk damfotboll att befästa sin position i den absoluta världseliten.

Ur ett större perspektiv handlar samarbetet även om att stärka bredden på alla plan och uppmärksamma de sunda värderingar damfotbollen står för. I intervjuserien #allabidrar sitter vi ner med starka och betydelsefulla personer inom svensk damfotboll.

Youtube video preview

Rolf "Loben" Gustavsson

När spelarna i Linköpings FC behöver skjuts till ett flyg i ottan eller hjälp att hitta en borttappad cykel rycker klubbens allt-i-allo, Rolf ”Loben” Gustavsson, ut. En ovärderlig resurs och länk mellan ledare och spelare.

Youtube video preview

Zecira Musovic

En av svensk fotbolls största talanger. Men vägen till toppen har inte varit spikrak. Tvärtom har hon haft flera motgångar, men ständigt drivits framåt av sin obevekliga kärlek till fotbollen.

Youtube video preview

Tess Olofsson

Målvaktslöftet som drabbades av skador och sadlade om. I dag är hon en av världens främsta kvinnliga domare, med en obetvinglig kärlek till fotbollen och siktet inställt på att nå hela vägen.

Youtube video preview

Sandra Adolfsson

En trotjänare och late bloomer som genom hela karriären valt tryggheten framför allt, och landat i Vittsjö där man prioriterar mycket mer än bara fotboll.

Milstolpe för jämställd fotboll

OBOS Damallsvenskan

2018 gjorde OBOS en strategisk satsning och blev officiell samarbetspartner till Damallsvenskan.  Sedan dess är namnet på serien OBOS Damallsvenskan.

Läs allt om OBOS Damallsvenskan