OBOS-omgången

Helgen 7-9 september hälsar OBOS dig välkommen till sex matcher i OBOS Damallsvenskan. På arenorna kan du träffa oss från OBOS och se aktuella bostadsprojekt nära dig. Välkommen!

Läs vidare

Extra guldkant på en hel omgång i OBOS Damallsvenskan

I OBOS-omgången sätter vi extra guldkant på sex fotbollsmatcher under sensommaren – allt som ett led i OBOS samarbete med Elitfotboll Dam (EFD) och titelsponsorskap för OBOS Damallsvenskan. OBOS kunder och intressenter får fri entré till matcherna.

Den 7-9 september kommer OBOS att synas lite extra under sex av OBOS Damallsvenskans matcher i Örebro, Kungsbacka, Limhamn, Eskilstuna, Malmö och Växjö. Denna spelomgång har OBOS och Elitfotboll Dam tillsammans valt att kalla för OBOS-omgången.

Det här händer på arenorna

På alla sex matcher kommer OBOS att ordna aktiviteter på plats för både stora och små, såsom ansiktsmålning och utmaningar i hur hårt och pricksäkert man sparkar en fotboll.

På varje arena finns det ett OBOS-tält på plats där representanter från våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och OBOS Kärnhem finns för att berätta mer om vår verksamhet. Här kan du upptäcka vad OBOS erbjuder för bostäder nära de olika arenorna där matcherna i OBOS-omgången spelas. 

Vi utlovar roliga aktiviteter för hela barnfamiljen där fotbollsupplevelsen står i centrum - för att göra ditt besök på matchen lite extra minnesvärt!

2019-07-05 OBOS

OBOS och EFD genomför "OBOS-omgång" i september

Genom satsningen kommer man att sätta guldkant på sex fotbollsmatcher under sensommaren – allt som ett led i OBOS samarbete med Elitfotboll Dam (EFD) och titelsponsorskap för OBOS Damallsvenskan. OBOS kunder och intressenter får fri entré till matcherna.

2019-05-17 OBOS

1,3 miljoner till damallsvenska lag under fotbolls-VM

Igår presenterades damlandslagets trupp till världsmästerskapet i fotboll 2019. Bostadsutvecklaren Obos bidrar med sammanlagt 1,3 miljoner SEK till de svenska landslagsspelarnas hemmaklubbar och 1,2 miljoner NOK till de norska för att kompensera ojämlikheten i ersättning från internationella fotbollsförbundet Fifa.

2018-09-20 OBOS

OBOS stöttar svenska damfotbollsklubbar – skänker 75 000 kr per spelare

I samband med världsmästerskapet i fotboll för damer 2019 bidrar OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare, med ett ekonomiskt stöd till landslagsspelarnas hemmaklubbar.

2018-06-29 OBOS

OBOS Damallsvenskan - ett samarbete som bryter ny mark

OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare, blir från den 25 juli 2018 officiell Titelsponsor till Damallsvenskan - satsar 40 miljoner kronor över en femårsperiod.

Milstolpe för jämställd fotboll

OBOS Damallsvenskan

2018 gjorde OBOS en strategisk satsning och blev officiell samarbetspartner till Damallsvenskan.  Sedan dess är namnet på serien OBOS Damallsvenskan.

Läs allt om OBOS Damallsvenskan