Gravid mamma sitter med dotter i knä

Barn-på-väg-situation? Välj nyproduktion!

Blir ni snart fler i familjen? Börjar du tröttna på andrahandskontrakt till ockerhyror? Eller drömmer du om härliga grillkvällar i din alldeles egen trädgård?

I ett nybyggt hem får du både gott om plats för familjen och tid över till de där härliga stunderna som du har sett fram emot på tok för länge.

Anpassat för familjelivet

Vi på OBOS bygger våra hus inomhus i våra egna fabriker, det gör att vi kan leverera hem som håller måttet till priser som känns bättre för plånboken. Men att våra hus byggs på ett industriellt vis innebär inte att ditt nya hem kommer att kännas som en skokartong – tvärtom. Planlösningarna är noga genomtänkta för att du och din familj ska trivas – med plats både för att umgås och för att koppla av i sitt privata krypin. Ett hem som gjort för familjelivet, helt enkelt.

en säng i ett ungdomsrum

Moderna hus som matchar sin omgivning

Att bo i hus handlar lika mycket om att bo utanför sitt hus. När du pratar med grannarna på gatan, spelar fotboll med ungarna på gräsmattan och solar i trädgården vill du naturligtvis att ditt hus ska se vackert ut även utifrån. Ett nyproducerat hem är precis lika modernt och genomtänkt på utsidan som på insidan, och vi tänker alltid på att husets formgivning ska passa in i sin omgivning. Ja, här ska du minsann trivas överallt.

 

Koll på kostnaderna och chans till bättre bolån

Har du lessnat på att prata bostadspriser, räntor och renoveringar? När du köper ett nybyggt hem av oss på OBOS vet du exakt vad du får för pengarna, alla garantier och försäkringar finns på plats och du riskerar inte att åka på några oförutsedda renoveringsöverraskningar. Ett nyproducerat hem ökar också chansen att få Gröna Bolån – vilket innebär att du får lägre boenderänta. Så när snacket drar igång med vännerna kan du känna dig trygg med att du redan har gjort en bra bostadsaffär.

Vi bygger i trä – för miljöns skull

Alla våra hus byggs nästan helt i trä – hämtat från skogarna runtomkring oss. Trä lagrar nämligen koldioxid under hela sin livstid, till och med som färdigbyggda hus. Att tillverka ett trähus kräver dessutom väldigt lite energi, och när husets stomme består av trä i stället för andra material minskar koldioxidutsläppen med upp till 40 procent. Ditt nya hem blir alltså både miljösmart och vackert på samma gång!

Mindre tid med hammaren – mer tid i barnkammaren

Oavsett om är renoveringsproffs eller har tummen mitt i handen kan det vara skönt att slippa lägga all din lediga tid på att renovera. Ett nybyggt hem är fint redan från början, utan jobbiga renoveringsmåsten. Att allt tidskrävande fixande med huset redan är gjort innebär att du får mer tid över till det viktigaste i livet – dina barn.

Pappa ligger i sängen med son som leker flygplan

Leva villalivet i bostadsrättsform? Javisst!

Flera av våra nybyggda villor, parhus, radhus och kedjehus är också bostadsrätter, vilket betyder att du bara behöver tänka på det mysiga småfixandet inomhus – som var den nya soffan ska stå eller vilken höjd tavlorna ska hänga på. De klassiska villabekymren på utsidan tar föreningen hand om. Smidigare kan det knappast bli.

En roligare vardag för hela familjen

Att vi bygger prisvärda hem med genomtänkta planlösningar, i områden där du har nära till både natur, service och kommunikationer lockar förstås många barnfamiljer. Med grannar i samma livssituation blir vardagen både enklare och roligare. Förutom att dina barn kommer att få många nya kompisar, är chansen stor att även du och dina grannar blir vänner för livet. Tänk bara hur många minnen ni kommer att dela i framtiden!

Till toppen