Laster resultat
Kommande projekt

Brf Kompassen

I Slättanäs blir husdrömmar verklighet på enklast möjliga vis: i bostadsrättsform. Här planerar vi för fina parhus i ett eller två plan med ett naturskönt läge. Här bor du en kort cykeltur från badplats och småbåtshamn, med smidig pendling till både Ronneby och Karlskrona. Välkommen!

Antal bostäder
Ca 34 st
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Höst 2021
Inflyttning
Prel. Höst 2023

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.181393,15.391339. Se kartan på Google

Brf Kompassen visar vägen till ditt nya hem

Vackra Slättanäs ligger på bra pendlingsavstånd från både Ronneby och Karlskrona. Här bor du mitt i den vackra naturen, på bekvämt cykelavstånd från både badplats och småbåtshamn –  i alldeles nybyggda parhus i två olika modeller. Ett lite större i två plan, och ett lite mindre i ett plan. Alla i bekväm bostadsrättsform.

Nära skogen, nära vattnet

Det här är platsen för dig som uppskattar ute-njut. Förutom att leva det ljuva huslivet med trädgårdspyssel och grillkvällar på altanen har du sköna skogspromenader runt knuten och goda möjligheter till både bad och båtliv. Livskvalitet för hela familjen, inklusive eventuella fyrbenta familjemedlemmar.

Med stadslivet inom räckhåll

Här har du smidig pendling till flera städer. Ronneby når du på en kvart i bilen, Karlskrona på cirka 20 minuter. Men du har också både skola (F-6) och förskolor på bekvämt gång- eller cykelavstånd – och närmaste matbutiken hittar du i Johannishus, cirka fem kilometer hemifrån. Vardagspusslat, och klart!

Bo nytt, bekvämt och bekymmersfritt!

Bo nytt, bekvämt och bekymmersfritt!

I Brf kompassen bjuds vi på hemtrevliga parhus i två olika modeller. Ett tvåplanshus om 120 välplanerade kvadratmetrar och ett enplanshus om 90 härliga kvadratmetrar. Läs mer om bostäderna här

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Slättanäs är ett naturskönt område med gott om fina promenadstigar att upptäcka i skogarna runt omkring. Men här har du också nära till havet. Läs mer om området här.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Kompassen?

Varför välja Brf Kompassen?

Här kan du leva huslivet i bekvämaste möjliga form: i bostadsrätt. Härliga parhus i två olika modeller och storlekar, ett enplanshus och ett tvåplanshus. Alltsammans i ett trivsamt kvarter för alla åldrar. Här berättar projektutvecklare Markus Topphem mer om alla fördelar med Brf Kompassen.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Kompassen

Vi svarar gärna på dina frågor!