Laster resultat
Kommande projekt

Brf Gimle

I populära Allarp, mitt emellan Laholm och Båstad, planerar vi för ett trivsamt kvarter med både radhus i två plan och parhus i ett plan. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, en cykeltur från havet, med service inom räckhåll – och bra pendling till flera orter. Välkommen till en lite härligare vardag!

Antal bostäder
Ca 40
Bostadstyp
Radhus
Pris från
Ej klart
Storlek (boarea)
90 & 107 m²
Inflyttning
Prel. Sommaren 2023
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Vintern 2021

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.445500,12.925111. Se kartan på Google

Hitta hem i de skönaste husen av alla

I den nordiska mytologin står Gimle för ”det skönaste huset av alla”. Där menar man visserligen den  sal i Asgård där lyckliga vikingar lever gott efter döden. Men vi tyckte ändå namnet passade rätt så perfekt: för i Brf Gimle finns alla möjligheter att leva det goda livet.

Moderna hem för de flesta smaker

Förutom sitt fina läge, med nära till den långa härliga stranden, bjuder Brf Gimle bjuder på nybyggda hem i två olika modeller. Ett lite större radhus om 107 kvadratmeter i två plan, och ett lite mindre parhus i ett plan om 90 kvm. Båda har två sovrum som standard, men möjlighet till att få tre som tillval, öppen planlösning för kök och vardagsrum och fina uteplatser att njuta av huslivet på.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

Här har du det mesta du behöver i din vardag inom räckhåll, till exempel bara ett par hundra meter till en nybyggd förskola. Matbutik och restauranger finns på bekvämt cykelavstånd i Skummeslövsstrand. Men Allarp är också perfekt för pendling. Med bil når du Laholm på cirka 15 minuter, Båstad på 10 minuter. Och på 25 minuter är du framme antingen i Ängelholm eller Halmstad.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Gimle flyttar du rakt in i ett trivsamt kvarter, som gjort för att leva livet i. Här bjuds vi på hemtrevliga hus i storlekarna 107 och 90 kvadratmetrar. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Allarp är ett växande bostadsområde med ett riktigt fint läge. Inte minst med tanke på närheten till havet. Läs mer om alla fördelarna med Laholm här.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Gimle?

Varför välja Brf Gimle?

Lev det ljuva huslivet i bekvämaste möjliga form: i bostadsrätt. Härliga hem i två olika modeller och storlekar, ett enplanshus och ett tvåplanshus. Bara en kort cykeltur från havet. Här berättar projektutvecklare Markus Topphem mer om alla fördelar med Brf Gimle.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Gimle

Vi svarar gärna på dina frågor!