Laster resultat
Kommande projekt

Brf Kärleksstigen

Mullsjö är på frammarsch och nya bostadsområdet Kärleksudden erbjuder hem för olika smaker och behov. Vi på OBOS är aktuella med två projekt här: Brf Kärleksudden med sina rad- och kedjehus samt Brf Kärleksstigen; 16 yteffektiva lägenheter på 4 våningar. Här lever du modernt och bekvämt i bostadsrättssform i en härlig miljö.

Antal bostäder
16 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
2021
Inflyttning
Prel. 2023

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 57.909969 latitud, 13.875997 longitud

Koordinater: 57.909969,13.875997. Se kartan på Google

en kille sitter på en stubbe i en skog

Mysiga lägenheter på Kärleksudden

I Mullsjö har du alltid nära till härliga naturupplevelser, såväl rofyllda som fartfyllda, sommar som vinter. Bad, såklart. Du bor ju granne med Mullsjön och promenerar enkelt bort till badplatsen vid hotellet där det också finns ett häftigt hopptorn.

Lägenheterna kommer i storlekarna 53 kvm med 2 rum och kök följt av en trea på 67 kvm och slutligen fyra rum och kök på 82 kvadrat. Alla får altan eller balkong mot sjön så här kan man se framemot både inne- och uteliv. Att du bor granne med Mullsjön betyder förstås också att du har promenadavstånd till morgondoppet, men du har också gång- eller cykelavstånd till allt du behöver i din vardag. 

Vill du hellre bo i hus?

Då ska du titta närmare på systerprojektet Brf Kärleksudden som erbjuder charmiga rad- och kedjehus i två olika storlekar.

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar. 

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Kärleksstigen

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen