Laster resultat
Försäljning pågår
Ett grönt kedjehus med altan

Brf Skogsbrynet

Nässjös nyaste bostadsområde, Norra Alsberg har redan hunnit bli väldigt populärt. Med ett fint läge i området, alldeles i skogskanten, kan du nu hitta familjens nya drömhem!

Antal lediga bostäder
6
Bostadstyp
Kedjehus
Pris från
2 095 000 kr
Storlek (Boarea)
120 m²
Inflyttning
Från vår 2022
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

I coronatider övergår vi från öppna annonserade visningar till personlig tidsbokning för att minimera risken för smittspridningen och maximera kvaliten för dig som vill veta mer om hur det är att bo och leva i Norra Alsberg.

Läs mer och boka tid för visning här.

Se kontaktpersoner här

Koordinater: 57.651951,14.667280. Se kartan på Google

Brf Skogsbrynet har 6 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår ljust och stort vardagsrum

Brf Skogsbrynet

  • 6 femrumsbostäder
  • Från 2 095 000 kr till 2 245 000 kr
  • Inflyttning: Från vår 2022
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 57.651951 latitud, 14.66728 longitud

Koordinater: 57.651951,14.667280. Se kartan på Google

exteriör brf skogsbrynet obos

Härligt läge för både stora och små

Gillar du också att ta en skogspromenad? Att byta ut löpbandet mot en runda i terrängen, eller bara sitta på en stubbe och filosofera? Perfekt! Här i Brf Skogsbrynet har du skogen runt knuten, och alla möjligheter att njuta av naturen. 

Modern Bullerby-idyll

Brf Skogsbrynet tar plats i Nässjös nya bostadsområde Norra Alsberg, ett kvarter med charmiga trähus i klassisk stil som får ett riktigt fint läge i området. Lugnt och lite avskilt, granne med skogen och mestadels nybyggda villor i kvarteren runt omkring. Många barnfamiljer dras till detta trygga och moderna område, så har du en växande familj finns gott om kompisar till barnen. Bostäderna är moderna med hög standard och utomhus får du två altaner för avskilt uteliv.

Granne med naturen och med staden på bekvämt avstånd

Livet på en mindre ort gör vardagen så mycket enklare. Här bor du lugnt och naturnära, men fina stråk för motion, rekreation och spännande äventyr. Vill du ta en mysig fika inne i Nässjö och kika i butiker? Hoppa på en cykel så är du inne i stan på bara 10-15 minuter! Både Jönköping, Vaggeryd, Eksjö, Sävsjö och Vetlanda ligger inom pendlingsavstånd, till Jönköping tar bilresan cirka 30 minuter. Flyttar du in i Brf Skogsbrynet har du med andra ord nära till det mesta. Välkommen!

Livet i Området

Livet i Området

I västra Nässjö hittar vi det nya området Norra Alsberg, som redan blivit ett populärt ställe att bo på, inte minst tack vare sin närhet till naturen, men också för att du har hela stadens utbud på lagom avstånd.

Läs mer om livet i området här!
Varför välja Brf Skogsbrynet?

Varför välja Brf Skogsbrynet?

Nya, charmiga kedjehus i bostadsrättsform som ger mycket villakänsla, men lite bekymmer. Granne med skogen, men ändå med närhet till stan. Fördelarna med att bo här är många. Nyfiken?

Läs mer om Brf Skogsbrynet här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Skogsbrynet

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen