ljust tv-rum med grå soffa

Livskvalitet för stora och små

Brf Skogsbrynet lever verkligen upp till sitt namn. Här, med skogen i ryggen, slingrar sig en lugn och trygg villagata fram. På din nya gata i stan tar 11 fina kedjehus plats, och bildar ett kvarter som liknar något från Astrid Lindgrens sagor, mycket charm – men i modern tappning.

Idylliskt är bara förnamnet

Här bjuds vi på klassiska trähus i två våningar, där fasaderna färgsätts i olika ljusa kulörer: lindblomsgrönt, gult och grått – med vita knutar och tegelrött tak som gemensam nämnare. Området har ingen genomfartstrafik, vilket gör det barnvänligt till tusen. Här blir det garanterat såväl rafflande hockeymatcher som spännande hopprepsdueller! 

bakgård till fint kedjehus i grått och vitt

Gott om plats för ute-njut

Läget, granne med skogen, bjuder in till sköna promenader och spännande upptäcktsfärder. Bakom husen finns också en slänt som blir en perfekt pulkabacke för de små. Finns det en grillmästare i familjen? Eller någon med extra gröna fingrar. Då kommer ni att trivas extra bra här. Alla hus får dubbla uteplatser, en mindre sådan på entrésidan och en rejäl altan på baksidan av huset. Nedanför altanen börjar din egen lilla trädgård som du själv får fylla med gröna godsaker eller vackra blommor – ja, vad du nu gillar.

Rum för en härligare vardag

En stor fördel med kedjehus är att du får mycket villakänsla för pengarna, eftersom husen bara sitter ihop med en carport emellan. Även på insidan finns gott om plats för att leva livet på 120 smart utnyttjade kvadratmetrar. Öppna sällskapsytor, 4 sovrum, 2 badrum och ett fullutrustat kök med inredning från Vedum och vitvaror från Bosch. Förråd och carport ingår också. Helt enkelt ett modernt och välbyggt hem i bekväm bostadsrättsform. Här är det gott att leva!

Intresserad av Brf Skogsbrynet?

Intresserad av Brf Skogsbrynet?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer
Till toppen