flera kedjehus efter en gata

Varför välja Skogsbrynet?

Nya, charmiga kedjehus i bostadsrättsform = mycket villakänsla, med lite bekymmer. Granne med skogen, men ändå med närhet till stan. Läs mer om allt som Brf Skogsbrynet har att erbjuda här.

Härligt läge för både stora och små

Brf Skogsbrynet tar plats i Nässjös nya bostadsområde Norra Alsberg, ett kvarter med charmiga trähus i klassisk stil som får ett riktigt fint läge i området. Lugnt och lite avskilt, granne med skogen och mestadels nybyggda villor i kvarteren runt omkring. Området har ingen genomfartstrafik, vilket också gör sitt till för både trygghet och trivsel, berättar projektutvecklare Frida Johansson.

Det är ett nytt och prydligt, barnvänligt område, en trygg miljö som tilltalar barnfamiljer. Här bor redan många sådana, så har du barn har du nära till folk i samma sits. Här bor man lugnt och naturnära, men kan ändå cykla till stan – det är inte mer än tre kilometer dit.

Ett prisvärt sätt att leva villalivet

Allt fler vill bo nybyggt och fräscht, men att få loss det kapital som krävs för att bygga en egen villa är kanske inte alltid det enklaste, konstaterar Frida

Det är ju inte alla som har tid, eller lust, att dra igång ett sådant projekt heller. Här i Brf Skogsbrynet bor du i kedjehus med en skyddad liten trädgård mot skogen. Det är som att bo i villa, men betydligt mer bekymmersfritt eftersom bostadsrättsföreningen ansvarar för allt det tunga underhållet. Och med en lägre prislapp blir det mindre svettigt att få ihop kontantinsatsen.

barn leker på bakgård

Bara att flytta in och leva livet

Husen i Brf Skogsbrynet byggs i vårt smarta volymhuskoncept Start Living. Det betyder att husen byggs nästan helt färdigt i fabriken, och bara monteras ihop på byggplatsen – ett både prisvärt och kvalitetssäkert sätt att bygga. Här bor man bättre än bra – på 120 väldisponerade kvadratmetrar i två plan, med fina sällskapsytor, fyra sovrum, två badrum och en genomgående bra standard med kök från Vedum och vitvaror från Bosch.

Alla hus får en stor, härlig altan och en liten trädgård på baksidan av huset, och en mindre uteplats på entrésidan. En egen carport är heller inte fel. Och bäst av allt: allt är klart när du flyttar in, säger Frida.

 
Nytt, fräscht och otroligt bekvämt

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och dessutom slipper du stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Är inte det bekvämt, så säg?

Det här är ett perfekt hem för dig som vill ha ett lättskött och smidigt boende med villakänsla, nära naturen – men ändå med närhet till stan, sammanfattar Frida.

ljust vardagsrum

Om jag bodde här…

Då skulle jag, som bor i en femtiotalsvilla idag, njuta av att inte behöva renovera alls. Att bara ha det roliga kvar: inreda och börja bo. Och eftersom både gräsmatta och stensättningar redan är på plats kan jag fokusera på mina planteringar, ett äppelträd vill jag nog ha... Sedan sätter jag upp en hängmatta och bara har det gott!

foto av frida johansson

Frida Johansson, ansvarig projektutvecklare på OBOS

Bäst med jobbet?

Bredden – att vara med från att för första gången titta på en markplätt till ett färdigbyggt projekt, och ha möjlighet att påverka under resans gång. Och hus är ju kul, så är det bara.

Intresserad av Brf Skogsbrynet?

Intresserad av Brf Skogsbrynet?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer
Till toppen