interiör visningshus kv västra strand

Villa Markaryd: 81-163 kvm

Längtar du efter ett eget hus som kan växa i takt med att familjen växer? En ljus och trevlig, energisnål bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe och alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga villor!

Välkommen in

Direkt i den luftiga entrén möts du av ett härligt ljusinsläpp: du ser rakt igenom huset till baksidan. Rakt framåt ser du det ljuvliga vardagsrummet. På din ena sida har du ingången till det snygga köket, och på andra sidan leder en liten hall vidare till sovrum, badrum och klädvårdsutrymme.

Kök för både vardag och fest

Köket har all utrustning du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Här ryms också ett mindre matbord, perfekt för familjefrukosten. Köket ligger lite avskilt, men öppnar upp mot vardagsrummet med en trevlig bardisk som binder samman kök och vardagsrum till en härlig umgängesyta. Bardisken är en perfekt sittplats när barnen behöver läxhjälp, eller för den där snabba koppen morgonkaffe. Här kan du också duka fram godsakerna på festen, utan att disken i köket syns för gästerna.

Gott om plats för det sociala livet

Den rejäla vardagsrumsdelen rymmer både soffa och matbord, utan problem. Här har vi också förberett för utgång till din uteplats, för vi gissar att du kommer att vilja ha en sådan. Tänk bara att kunna njuta av allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva, och alla grillkvällar såklart. Hur just din drömaltan ska se ut? Det bestämmer du själv.

Plats för vila och vardagsbestyr

Det väl tilltagna sovrummet ligger lugnt vid sidan av husets sociala ytor. Här finns plats för dubbelsäng och flera garderober. I den här delen av huset hittar du också det fräscha badrummet med WC och dusch, och ett separat klädvårdsutrumme komplett med en praktisk tvättpelare (tvättmaskin med torktumlare ovanpå). Hit leder också husets praktiska groventré, en utmärkt väg in för leriga stövlar och tassar.

Mer plats i tillvaron?

Om du vill ha mer utrymme än nedervåningens 81 välplanerade kvadratmetrar går det fint att även inreda övervåningen. Då får familjen 163 kvm att leva livet på. I Villa Markaryds standardritning fördelas övervåningens yta på ett stort allrum, tre sovrum, ett badrum och en klädkammare. En perfekt ”barnvåning” med gott om plats för lek och bus, med andra ord.

Plats för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer allt från vinterdäck och julpynt. Och bilen parkerar du i din egen carport. Självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Sätt din egen prägel på trädgården

När du flyttar in i Kv Västra Strand har vi gjort det mindre roliga jobbet åt dig i form av höjdsättning av tomten, ombesörjning av dagvattenbrunnar och underbyggnad.

i har också asfalterat de hårda ytorna i carport och på infarten. Man kan egentligen säga att det är den roliga biten kvar! Du kan i lugn och ro börja fundera över vilka träd, buskar och blommor du vill ha i din trädgård – och var du vill placera dem för att få ut mesta möjliga av dagens solstunder. Bara fantasin sätter gränserna här – hur vill du att det ska kännas när man kommer in i din trädgård?

Kortfattat...

  • Härliga öppna sällskapsytor!
  • Fullutrustat kök!
  • Fräscht badrum!
  • Separat klädvårdsutrymme med groventré!
  • Flexibel lösning: inred övervåningen när du vill!
Är du intresserad av Kv Västra Strand?

Är du intresserad av Kv Västra Strand?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!
Till toppen