Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Hemlängtan

Här i Brf Hemlängtan finns alla möjligheter till att stilla din Ölandslängtan. Vad sägs om 83 välplanerade kvadratmetrar med tre rum och kök – och dubbla uteplatser? Här bor du lugnt och skönt nära naturen, havet och staden – och här i expansiva Färjestaden har du dessutom bara en kvart in till Kalmar. Välkommen!

Antal lediga bostäder
6
Bostadstyp
Radhus
Pris från
1 795 000 kr
Storlek (Boarea)
83 m²
Inflyttning
Från desember 2022
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Introduktionspriser

För att ge projektet en flygande start kommer vi erbjuda ett introduktionspris (enligt prislista) för de 4 första som tecknar förhandsavtal. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar.

Vi ser detta som en win-win: en bra affär för dig som går in tidigt i projektet och bra för oss som bygger då vi kan komma igång med byggnationen snabbt.

Brf Hemlängtan har 6 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår

Brf Hemlängtan

  • 6 trerumsbostäder
  • Från 1 795 000 kr till 2 195 000 kr
  • Inflyttning: Från desember 2022
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 56.63583 latitud, 16.4858 longitud

Koordinater: 56.635830,16.485800. Se kartan på Google

Exteriör bild på bostäderna i projektet Brf Hemlängtan som obos planerar att bygga i Färjestaden på Öland

Bo härligt, nytt och bekymmersfritt

I Brf Hemlängtan är det enkelt att leva det goda livet. Här kan du njuta av huslivet i ett plan, med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel – i det lite mer lätthanterliga formatet. Samtidigt slipper du klassiska villabekymmer – eftersom du inte har en vildvuxen jättetomt att ta hand om, och att allt tungt underhåll på husen blir bostadsrättsföreningens ansvar.

Ett kvarter att längta hem till

Brf Hemlängtan får ett riktigt fint läge i området, och blir ett trivsamt grönt kvarter med både boulebana och inbjudande sittplatser, allt inramat av en vacker syrenhäck. Marklägenheterna, eller radhusen om man så vill, fördelas tre och tre – här finns inga långa längor – vilket också bidrar till att ge kvarteret ett trivsamt och luftigt uttryck med gott om villakänsla. Husen får fasader i trä, med en lugn och harmonisk färgsättning som matchar grannkvarteret Brf Längtan. Tillsammans med inslag av levande gröna sedumtak förstärker allt detta den naturnära känslan, utan att på något sätt försaka det moderna i tillvaron.

Hem med bra standard som standard

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en god standard. Vad sägs till exempel om klinkergolv i entrén, badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens? Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, om du är ute i god tid kan du också göra olika tillval för att sätta egen prägel på ditt nya hem – kanske rent av lyxa till det med en kamin i vardagsrummet? Och vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hem får ett eget förråd och att bilen får sin egen parkeringsplats, vissa i direkt anslutning till huset.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Hemlängtan och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i fullbild här!
Härliga Färjestaden har något för alla

Härliga Färjestaden har något för alla

Förutom närheten till svalkande bad och härliga naturupplevelser har Färjestaden ett bra utbud av service. Här finns gott om butiker, caféer och restauranger – och blir du sugen på mer stadsliv tar du enkelt cykelfärjan eller bussen in till Kalmar.

Läs mer
Längtar du också till Öland?

Längtar du också till Öland?

Färjestaden har något för alla, menar fastighetsmäklare Philip Andersson på Svensk Fastighetsförmedling. Och han borde ju veta, eftersom han själv bor på orten. Här berättar Philip mer om Färjestaden, och de nya marklägenheterna i Brf Hemlängtan.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Hemlängtan?

Varför välja Brf Hemlängtan?

Nybyggda marklägenheter med gott om villakänsla och ett riktigt fint läge i Färjestaden. Nära havet, naturen och staden – ja, faktiskt allt det goda som Öland har att erbjuda. Men, det slutar inte där. Läs mer om alla fördelar med Brf Hemlängtan här.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Hemlängtan

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen