Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Havsglimten

I Ekhagens nya kvarter bor du både nybyggt och bekvämt i bostadsrätt. Här kan du välja mellan välplanerade parhus i två olika storlekar, 107 respektive 120 kvm. Naturupplevelser och golfrundor väntar precis utanför dörren, och från kvarteret kan du till och med se havet glittra. Därför blir namnet ganska självklart: välkommen till Brf Havsglimten!

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

Tomtvisning för Brf Havsglimten

I Ekhagens nya kvarter bor du både nybyggt och bekvämt i bostadsrätt. Här kan du välja mellan välplanerade parhus i två olika storlekar, 107 respektive 120 kvm.

Bäst upplever du området på plats, därför hoppas vi på att du har möjlighet att komma på tomtvisning för Brf Havsglimten. Upplev platsen där husen kommer att byggas och träffa mäklaren som gärna svarar på dina frågor om både området och husen. 

Läs mer och boka tid för visning här

Koordinater: 57.770927,16.665481. Se kartan på Google

Brf Havsglimten har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.770927,16.665481. Se kartan på Google

tomter som skall byggas på i västervik

Nybyggda hem med havutsikt

Längtar du efter mer kvalitetstid runt knuten? Kunna snöra på dig skorna och ha ett stenkast till aktiviteter utomhus? Ett enklare liv, där den aktiva fritiden inte blir ett stort projekt utan en del av din vardag? Den drömmen kan bli verklighet om du flyttar in i Brf Havsglimten. Här får du allt av det goda: grönska utanför dörren och ett modernt hem som bjuder in till sociala aktiviteter och bekvämt vardagsliv. 

Ljusa och välkomnande bostäder

I Brf Havsglimten finns par - och kedjehus i olika storlekar. Oavsett vad du väljer får du sociala ytor, vackert ljusinsläpp och materialval som håller stilen länge. När vädret tillåter öppnar du upp altandörrarna till någon av dina två uteplatser. Här får både ute och inne plats!

Nära natur och nöjen

Omgivningarna kring Havsglimten är något alldeles extra. Här finns något för alla -närheten till golfbanan för entusiasten, fina promenadstråk för rörelse och vatten precis intill. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp. När shopping, nöjen och restauranger lockar så hittar du det i Västerviks centrum, bara några minuter från ditt nya hem.

OBOS samarbetar med Tjustbygdens Sparbank

OBOS samarbetar med Tjustbygdens Sparbank

Tjustbygdens Sparbank har tagit fram ett erbjudande till dig som köper en bostad i Brf Havsglimten.

Se erbjudandet här
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Havsglimten finns både par-och kedjehus om 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar. Här kan du läsa mer läsa mer om bostäderna.

Läs mer om husen här
Livet i området

Livet i området

I vackra Ekhagen råder det inga tvivel om att du bosätter dig i ett skärgårdsnära bostadsområde med skogspromenader, golfrundor och bad- och båtliv inpå knuten.

Läs mer om området här
Varför välja Brf Havsglimten?

Varför välja Brf Havsglimten?

Namnet säger det mesta – men förutom den fina utsikten får du ett superbekvämt boende i charmiga parhus i bostadsrättsform.

Läs mer om Brf Havsglimten här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Havsglimten

Vi svarar gärna på dina frågor!