pojke springer mot sin pappa från bilen so står parkerad framför huset

Njut av ditt nya hem, både inne och ute

Brf Havsglimten ligger mitt i den vackra naturen och det vill vi ta tillvara på. Husen, som är byggda i trä, får en naturnära och harmonisk färgsättning med breda, vita knutar i traditionell stil.

Varje tomt är fint inramad av en härlig häck, så att du kan njuta ostört på någon av dina två uteplatser – på entrésidan eller baksidan – medan ungarna stojar runt på lekplatsen som planeras i området.
Här finns även planer för en förskola i framtiden.

Ett ljust boende med villakänsla

Med par- och kedjehus i olika storlekar blir det enkelt för dig att hitta just ditt drömhem. Oavsett vilken modell du väljer karaktäriseras husen av härliga ljusinsläpp och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Entréns placering i kanten av huset ger dessutom boendet en härlig ”eget hus”-känsla.

Hem för vardagsliv och vardagslyx

Som kontrast till den naturnära exteriören blir husens insida ljus och luftig. Bostäderna har en bra standard redan från början med kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Här bor du bekvämt i par- eller kedjehus om 107 eller 120 kvm. Med andra ord finns här gott om plats för att leva livet, oavsett hur din familj ser ut. Välkommen!

Är du intresserad av Brf Havsglimten?

Är du intresserad av Brf Havsglimten?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer
Till toppen