Laster resultat
Försäljning pågår
vyn av husen från en glänta i skogen

Kv Hällmarken

Här i Ekhagen bor du nybyggt och bekvämt i kedjehus eller villa med äganderätt i ett eller två plan. Härliga naturupplevelser och golfrundor väntar precis utanför dörren. Välkommen till Kvarteret Hällmarken!

Antal lediga bostäder
3
Bostadstyp
Villa, Kedjehus
Pris från
4 295 000 kr
Storlek (Boarea)
120–123 m²
Inflyttning
Från mars 2022
Ägandeform
Äganderätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Amorteringsfritt i två år!

I samarbete med Nordea erbjuder OBOS just nu amorteringsfrihet i två år för dig som köper en bostad i Kv Hällmarken. Kontakta mäklare eller kundansvarig för att få veta allt om vad erbjudandet innebär.

Pssst! Gäller ej vid färdigbyggt hus!

Kv Hällmarken har 3 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår Mörk exteriör i Kv Hällmarken

Kv Hällmarken

  • 3 fyra- till femrumsbostäder
  • Från 4 295 000 kr till 4 395 000 kr
  • Inflyttning: Från mars 2022
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Klövergatan 6, Västervik. Se kartan på Google

En grönskande miljö Kv Hällmarken

Nära vardagsliv och vardagslyx

Föreställ dig att du vaknar en morgon i juni, solen skiner, fåglarna kvittrar och du är ledig. Du börjar din dag med att äta frukost på din uteplats och börjar planera dagen, planer för dig, eller kanske din familj. Vad sägs om en kort promenad för ett morgondopp, och sedan kanske en golfrunda, eller en fisketur? Eller så kanske du bara vill ligga i hängmattan och läsa en bok ett tag. Bor du i kvarteret Hällmarken har du alla möjligheter till olika aktiviteter, och att få in lite mer vardagslyx i livet.

Nybyggda drömhus

Kvarteret Hällmarken ligger mitt i den vackra naturen och det vill vi ta tillvara på. Husen får en naturnära färgsättning med fina detaljer av mässing – och belysning. Kvarteret ramas in av en häck, och vid varje infart planerar vi en blodbok. Och som sig bör så här mitt i naturen byggs husen nästan helt i trä. Här finns kedjehus i olika storlekar för att du skall kunna hitta ditt drömhem.

Ett kvarter med närhet till många aktiviteter

Spelar du golf råder ingen tvekan om att du ser fördelarna med att bo granne med nionde hålet. Men även du som föredrar andra fritidsaktiviteter kan säkert hålla med om att få omgivningar är så vackra som de som byggs kring golfbanor. Här kan du njuta av fina promenadstråk – och, inte minst, av närheten till vattnet. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp, eller kanske en fisketur? När shopping, nöjen och restauranger lockar så hittar du det i Västerviks centrum, bara några minuter från din nya bostad.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Kv Hällmarken och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen

Titta närmare på husen

I Hällmarken bygger vi kedjehus i olika storlekar. Här kan du läsa mer om de olika husen.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

I kvarteret Hällmarken i Ekhagen bor du nära naturen och har tillgång till en rad olika ute-aktiviteter. Men du bor även nära Västervik där du hittar allt du behöver.

Läs artikeln!
Varför välja Hällmarken?

Varför välja Hällmarken?

Bostäder i olika storlekar för att du skall hitta det som passar just dig, ett nytt kvarter med närhet till allt. Helt enkelt, ett fantastiskt läge.

Läs mer
Beslutet var inte svårt när vi kom till Ekhagen!

Beslutet var inte svårt när vi kom till Ekhagen!

Philip Skännestig och Elin Genberg köpte det första huset i Kv Hällmarken och flyttade i juli in i en Villa Bofink på 153 kvadratmeter. Vi passade på att träffa paret och deras två tvillingar när de för första gången besökte sitt nya drömhus.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Kv Hällmarken

Vi svarar gärna på dina frågor!