två personer är på väg utifrån sitt hem i ett område

Lev livet både i och utanför ditt nya hem!

Kvarteret Hällmarken ligger mitt i den vackra naturen och det vill vi ta tillvara på. Husen får en naturnära färgsättning med fina detaljer av mässing – och belysning. Kvarteret ramas in av en häck, och vid varje infart planerar vi en blodbok. Och som sig bör så här mitt i naturen byggs husen nästan helt i trä.

Egen prägel utan tungt arbete

För bekvämlighetens skull är alla tomter finplanerade. Det betyder att vi fixar det tunga jobbet, som din asfalterade uppfart, plattsättning, häck, träd vid entré, och gräsmatta. Det du själv får bestämma är hur du vill bygga din uteplats – och vad du vill plantera för växter – vilket också betyder att du får det precis som du vill ha det!

vy över en gata med kedjehus

Ytor för umgänge och för avkoppling

Hus i olika storlekar gör det enkelt att hitta just ditt drömhem. Oavsett vilken modell du väljer karaktäriseras husen av härliga ljusinsläpp och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Gemensamt för hustyperna är också de lite avskilda, privata ytorna – även i enplanshuset Villa Tofsvipa. Och i det stora tvåplanshuset Villa Bofink kan barnen få ta över hela övervåningen, medan föräldrarna kopplar av i sitt stora sovrum på entrévåningen.

Hem för vardagsliv och vardagslyx

Som kontrast till den jordnära exteriören blir husens insida ljus och luftig med vitlaserade trägolv, vitmålade väggar och kök från HTH med vita luckor som utgångsstandard. Här bor du bekvämt i kedjehus om 123 kvm i ett plan, eller i någon av de två olika tvåplansvillorna om 120 respektive 153 kvm. Med andra ord finns här gott om plats för att leva livet, oavsett hur din familj ser ut. Välkommen!

Intresserad av Kv Hällmarken?

Intresserad av Kv Hällmarken?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer