Bild på par som köpte hus i Kv Hällmarken

Beslutet var inte svårt när vi kom till Ekhagen!

Philip Skännestig och Elin Genberg köpte det första huset i Kv Hällmarken och flyttade i juli in i en Villa Bofink på 153 kvadratmeter. Vi passade på att träffa paret och deras två tvillingar när de för första gången besökte sitt nya drömhus.

Varför valde ni att köpa hus i Ekhagen?

För 1 år sedan fick beskedet att vi väntade tvillingar, vilket gjorde att vi snabbt bytte inriktning från att vilja renovera ett hus till att bygga nytt. Vi kollade på lite olika alternativ men när vi besökte den nya stadsdelen Ekhagen var beslutet inte så svårt. Ekhagen ligger väldigt fint med havet och naturen inpå knutarna men med city och service inom räckhåll. Dessutom finns förskola och F-6 skola bara en bit härifrån, också en bidragande faktor till att vi valt att flytta hit.

Vilken husmodell har ni valt och varför?

Vi har valt villa Bofink. Husmodellen föll sig också ganska naturligt i och med vår familjesituation. Vi behöver ett stort hus när barnen växer upp. Vi gillar planlösningen i detta hus och ser även lite olika lösningar på att utveckla huset i framtiden.

tvåvåningshus i Kv Hällmarken

Vad är speciellt med Västervik?

Det som är mest speciellt med Västervik är kusten. Sommarn är helt otrolig i Västervik. Västervik känns som en stad som hela tiden utvecklas och vill framåt vilket vi tycker är roligt.

Avslutningsvis vill vi rekommendera alla som är i hustankar att ta en sväng ut till Ekhagen och kolla på området och omgivningen runtomkring. Vägarna är öppna för alla och området är mycket större än vad du kan ana. Det är en härlig atmosfär här, vi lovar! Kanske du blir vår granne?

Intresserad av Kv Hällmarken?

Intresserad av Kv Hällmarken?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer