exteriör lägenhetshus i Brf Ebbas trädgårdar

Varför välja Brf Ebbas Trädgårdar?

Nybyggda lägenheter i olika storlekar, med ett utmärkt läge i ett område som växer så det knakar. Och med en alldeles ljuvlig innergård att njuta av. Läs mer om allt som Brf Ebbas Trädgårdar har att erbjuda här.

Det hörs redan på namnet: Brf Ebbas Trädgårdar är något helt annat än ett vanligt lägenhetsområde. Här finns inga fyrkantiga huskolosser inramade av trist asfalt. Istället möts vi av ett småskaligt kvarter där husen tar plats kring en mysig, grön och lummig innergård – en riktig trädgård att känna lugnet och gemenskapen i, berättar projektutvecklare Elisabeth Berntsson.

– Här finns inga stora, tomma ytor. Istället binder slingrande gångar samman de olika rummen med varandra. Det skapar plats för att umgås, och för att koppla av. Här kommer att finnas odlingslådor för dig som vill få utlopp för ditt trädgårdsintresse och gott om mysiga sittplatser för dig som vill vara ute och njuta.

översiktsbild över brf ebbas trädgårdar

I ett attraktivt område

Trevliga Bredvik växer så det knakar, berättar Elisabeth. Inte konstigt alls, eftersom du här får uppleva det som populärt brukar kallas ”det bästa av två världar”. Med andra ord har du nära till allt du behöver i din vardag.

– Norra Bergundasjön bidrar med fantastiska naturvärden och fina promenadstråk samtidigt som du också har närheten till centrum, shopping på Grand Samarkand och alla aktiviteter i Arenastaden. Vårt kvarter har ett bra läge i början av området, nära nybyggda Pär Lagerkvistskolan. Du har goda kommunikationer in till stan, och dessutom nära ut på 23:an, konstaterar Elisabeth.

Ljuvliga lägenheter med ljus och rymd

Ljus och rymd är vad som karaktäriserar de härliga lägenheterna i Brf Ebbas Trädgårdar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till att utnyttja ytorna på ett bra sätt, och stora fönsterpartier släpper in ett härligt ljus.

Alla lägenheter har uteplatser eller balkong in mot den lummiga innergården, vilket också bidrar till den gemytliga känslan, menar Elisabeth.

öppen planlösning med kök och vardagsrum

– Ettorna och treorna har också en tydlig egen entré, vilket skapar en fin privat sfär – och tvåornas balkonger uppe på loftgången får ett härligt västerläge. Lägenheterna i markplan har dessutom både uteplats vid entrén och en altandörr ut mot andra sidan av huset.

Hem för alla smaker

Rymliga och välplanerade lägenheter i flera olika storlekar och den fantastiska kvartersmiljön gör att Brf Ebbas Trädgårdar kommer att tilltala en härlig mix av människor, tror Elisabeth.

ett gäng vänner dukar fram för middag ute i trädgården

– Absolut, det har vi redan sett i grannkvarteret Elins Trädgårdar. Här trivs unga som skaffar sitt första boende liksom paret som flyttar ihop, barnfamiljer eller blivande sådana, ensamstående med eller utan barn, och naturligtvis även äldre villasäljare som vill stanna kvar i området men bo mer bekvämt.

Nytt, fräscht och superbekvämt

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Förutom sina genomtänkta planlösningar har lägenheterna också en god standard både när det gäller utrustning och materialval, med kök från HTH och vitvaror från Siemens. Ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och glöm det där med stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Bekvämt, eller hur?

– Här får du ett modernt boende med naturen inpå knuten och ändå nära till stan. Och i en miljö som är något alldeles extra. Ett annorlunda sätt att leva lägenhetslivet på, sammanfattar Elisabeth.

Är du intresserad av Brf Ebbas Trädgårdar?

Är du intresserad av Brf Ebbas Trädgårdar?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!