Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Gläntan

Brf Gläntan består av 23 bostadsrätter på 105 kvm i radhusform med 2, 3 eller 4 sovrum. Beläget på höjden mellan två etablerade stadsdelar; Östra Lugnet och Hovshaga har du närhet till skolor och service samt till härliga naturområden som Evedals badplats och Hissö. Husen blir omgivna av park- och naturmark med stigar och motionsslingor runt knuten.

Antal lediga bostäder
3
Bostadstyp
Radhus
Pris från
2 468 000 kr
Storlek (Boarea)
105 m²
Inflyttning
Inte avklarat
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Brf Gläntan har 3 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår

Brf Gläntan

  • 3 fyrarumsbostäder
  • Från 2 468 000 kr till 2 468 000 kr
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Lugnets väg, 35206 Växjö. Se kartan på Google

Exteriör i Brf Gläntan som obos planerar att bygga i Kronobergsområdet

Nära natur och sjö

Uppe på höjden, vid före detta Lugnets sjukhem, ligger vårt nya radhuskvarter vackert inbäddat mellan Hovshaga och Östra Lugnet. Alldeles i närheten ligger vackra Lugnets park – en grön oas med lummiga träd och härlig natur.

I området kommer en mysig lekyta att anläggas, med sandlåda, lekdjur, sittytor och en alldeles egen bärträdgård. Vårt kvarter ligger mitt mellan två etablerade stadsdelar, vilket betyder att barnomsorg, skolor, service och handel finns på bekvämt avstånd.

Alla bostäder har förråd, egen parkering och en terrass eller uteplats på baksidan. Husen blir omgivna av park- och naturmark med stigar och motionsslingor runt knuten. 

kök med matbord

Ljust och öppet

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till  övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

vardagsrum med soffa och soffbord

 

Unika bostäder

Unika bostäder

Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. Varje bostad har höga materialval med bland annat två helkaklade bad/WC. Passa på att gå en virtuell visning direkt i telefonen eller via datorn innan du bokar en visning med vår mäklare.

Gå en virtuell visning
Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS Kärnhem har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt

Kontakta oss för mer information om Brf Gläntan

Vi svarar gärna på dina frågor!