Laster resultat
Kommande projekt

Norra Stationsområdet

Området kring stationsområdet i Växjö fortsätter att växa. Här på bästa läge i centrala Växjö planerar OBOS Kärnhem nu för ca 70 lägenheter med spännande kvaliteter. 

Antal bostäder
Ca 70 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Hösten 2021
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.877147,14.804663. Se kartan på Google

tre personer umgås i en park

Bo mitt i centrum

De södra kvarteren med sina ståtliga husfasader och gröna gårdar är inflyttade och klara. Snart är det dags för de norra kvarteren att ta form. Här, på bästa läge i centrala Växjö, planerar vi för ca 70 attraktiva lägenheter från 1 till 5 rum och kök. Förutom innergården och den gemensamma takterrassen får alla bostäder en egen balkong. Här bor du optimalt om du gillar promenader runt sjön eller att strosa på stan, mat, nöjen och kultur. Välj själv! 

Vi räknar med att dra igång försäljningen till hösten.

vardagsrum med kombinerat kök

Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS Kärnhem har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Norra Stationsområdet

Vi svarar gärna på dina frågor!