Laster resultat
Kommande projekt

Öjaby Sjöstad

I Växjös nordvästra del hittar vi stadsdelen Öjaby som ligger vackert beläget längs Helgasjöns västra strand. Här planerar vi på OBOS att skapa ett nytt bostadsområde i flera etapper. Hem i olika storlekar och utförande i en vacker miljö – både villabebyggelse och bostadsrätter.

Antal bostäder
Ca. 300
Upplåtelseform
Ej klart
Säljstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.918550,14.748850. Se kartan på Google

I Öjaby Sjöstad planerar vi ditt nya drömhem

I Öjaby Sjöstad bor du lugnt och skönt granne med både skog och vatten. Du har nära till Öjaby skola, förskola och när shopping, nöjen eller restauranger lockar har du Samarkand bara 10 minuter bort. Är du idrottsintresserad har du även Arenastaden på bekvämt avstånd.

Du som pendlar till jobbet kommer att uppskatta hur snabbt du kommer ut på både Riksväg 25 och 30. För dig som flyger i jobbet eller vill ha nära till flygplatsen när det är dags för utlandssemestern kan vi glatt meddela att du når Växjö Airport på mindre än 10 minuter.

Anmäl intresse för Öjaby Sjöstad och var med och påverka

Som intressent i projektområdet får du information efterhand som planeringen går framåt! 

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor