Ett fristående hus är en av bostäderna i Brf Karusellen som bostadsutvecklaren obos bygger i Örebro i området Nora Stensnäs

Familjernas favoriter

Det finns en enkel anledning till att just de här husmodellerna är en av våra mest populära: de har allt!

Dessa hus finns i två storlekar, 107 kvm och 120 kvm, vilken passar dig bäst?

107 kvm

Direkt i entrén hittar vi bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

planlösning radhus 107 kvm brf karusellen

Kök för både vardag och fest

Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor – allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns också en trevlig köksö, perfekt för den som vill hålla kocken sällskap.

Gott om plats för det sociala livet

Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och matbord, utan problem. Härifrån kliver du direkt ut på din egen uteplats med trädäck som blir ett extra rum när vädret tillåter. Altanen är redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva, och alla grillkvällar såklart.

Vardagsrum  i en av bostäderna i Brf Karusellen som bostadsutvecklaren obos bygger i Örebro i området Nora Stensnäs

Tre sköna sovrum – eller två

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns det gott om plats för familjens privata liv i tre trivsamma sovrum. Ett av dem bjuder på extra vardagslyx i form av en fin fransk balkong. Här finns även ett badrum med WC och dusch, en rejäl klädkammare och en mysig läs- eller arbetshörna? Räcker det med två sovrum för er? Då kan ni välja att göra om ett av dem till ett allrum som tillval. 

Ovanvåning i en av bostäderna i Brf Karusellen som bostadsutvecklaren obos bygger i Örebro i området Nora Stensnäs

120 kvm

Direkt vid entrén hittar vi ett trivsamt sovrum. Här trivs både gäster och familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Eller kanske behåller du det själv, som ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Bredvid trappan finns även en rejäl garderob. Sedan kommer vi in i husets hjärta: kök, matplats och vardagsrum.
planlösning radhus 120 kvm brf karusellen

Ett kök som har allt

Det moderna köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Köket är helt öppet mot matplatsen, men delas av med en kort vägg mot vardagsrumsdelen, vilket skapar en behaglig känsla av rum i rummet. Dessutom slipper du se disken när du myser i soffan.

Utrymme för att leva livet

Matplatsen har plats för minst 6 personer vid bordet. Här är det öppet mot vardagsrumsdelen, så att alla kan vara med och umgås. Härifrån kliver du också direkt ut på din egen uteplats med trädäck som är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna.

Tre trivsamma sovrum

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum och en mysig läs- eller lekhörna. Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC, en klädkammare och ett inbjudande allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Behöver familjen ett extra sovrum? Då kan ni välja att göra om allrummet till ett sådant som tillval. 

Barnkammare på ovanvåningen i en av bostäderna i Brf Karusellen som bostadsutvecklaren obos bygger i Örebro i området Nora Stensnäs

Rum för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och rostfria vitvaror från Bosch?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett praktiskt förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Karusellen?

Är du intresserad av Brf Karusellen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!