Laster resultat
Kommande projekt

Brf Nordanskog

Drömmer du också om ett hus i den fantastiska Östgötaskärgården? Då har du chansen nu! Ett stenkast från vattnet i Nordanskog, Arkösund, planerar vi för nybyggda radhus med dubbla uteplatser. Härliga hem för både fritidsboende och året runt-trivsel, i bekväm bostadsrättsform.

Antal bostäder
11 radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Våren 2021
Inflyttning
Våren 2023

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 58.490511 latitud, 16.924509 longitud

Koordinater: 58.490511,16.924509. Se kartan på Google

Nya radhus i populära Arkösund, för vardagsliv eller semesterlyx

Semesteridyllen Arkösund brukar kallas porten till Östergötlands norra skärgård. Just här, granne med havet i Nordanskog, kan du nu hitta ditt eget semesterparadis eller ditt heltidshem i nybyggda tvåplansradhus med varje kvadratmeter på rätt ställe.

Mycket hus per kvm

Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt. I nybyggda radhus om 107 ytterst välplanerade kvadratmetrar, med fina sociala ytor och två sovrum som standard – och möjlighet till alternativa planlösningar som tillval, här kan du till exempel få ett tredje sovrum. Alla hus har också dubbla uteplatser att njuta av livet på, en på framsidan och en på baksidan.

Med det goda livet inom räckhåll

Här bor du med promenadavstånd till det mesta som Arkösund har att erbjuda i form av restauranger, matbutik och aktiviteter. Du bor granne med båtbryggan och har badrocksavstånd till badplatsen. Mer service finns i Östra Husby, en knapp halvtimme bort med bil. Och när du vill ha mer stadspuls i tillvaron tar du dig till Norrköping på cirka 50 minuter.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Radhusen i Brf Nordanskog bildar ett trivsamt kvarter, med fri sikt mot vattnet men som också får ett skyddat och ombonat läge. Här kan du läsa mer om bostäderna.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

I Arkösund har du promenadavstånd till det mesta. Vad sägs till exempel om att bo granne med både badplats och båtbrygga? Här kan du läsa mer om området.

Läs artikeln!
Preliminära fasadskisser

Preliminära fasadskisser

Vi har tagit fram preliminära fasadskisser för att du ska få en uppfattning om exteriören på husen som vi planerar att bygga i Brf Nordanskog.

Se fasadskisserna här
Varför välja Brf Nordanskog?

Varför välja Brf Nordanskog?

Nybyggda radhus, granne med havet och med nära till allt som Arkösund har att erbjuda. Här bor du bekvämt och strandnära i ortens första bostadsrättsförening. Som gjort för det ljuva livet, vare sig du flyttar in på heltid eller väljer detta som ditt semesterparadis.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Nordanskog

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen