Laster resultat

Brf Stinsen

I Brf Stinsen finns totalt 56 unika lägenheter från 1–6 rum och kök. Några bostäder är i två eller till och med tre plan och helt unika i sitt slag. Här har inspiration hämtats från amerikanska och engelska townhouses, en stil som ger en tydlig särprägel i området.

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 58.595691 latitud, 16.187056 longitud

Rodgagatan, 602 22 Norrköping. Se kartan på Google

Townhouses med vardagslyx

Mellan Norra Promenaden och Slottsgatan växer ett nytt innerstadsområde fram, som förutom bostäder även innefattar kontor, verksamheter och hotell. Kvarteret består av fem hussektioner där fasaderna skiljer sig åt i färg och material. Här har inspiration hämtats från amerikanska och engelska townhouses, en stil som ger en tydlig särprägel i området. 

Brf Stinsen erbjuder en helt ny typ av cityboende – moderna och unika bostäder för dig som vågar sticka ut. Totalt 56 unika lägenheter från 1–6 rum och kök. Några bostäder är i två eller till och med tre plan och helt unika i sitt slag. Brf Stinsen erbjuder en helt ny typ av cityboende – moderna och unika bostäder för dig som vågar sticka ut. Genom utformningen av vårt kvarter vill vi uppmuntra till ett socialt liv – dels för alla boende, på den gemensamma gården och på gårdshusets takterrasser – men också för varje familj på balkonger och terrasser i anslutning till den egna lägenheten.

I Brf Stinsen har vi satsat på att skapa vardagslyx för dig som ska bo här. Föreningens relaxavdelning med bastu blir en lugn oas dit du kan gå för en paus i vardagen. I anslutning finns även ett gym med motionsredskap.

Vill du köpa bostad i Brf Stinsen?

Byggs av:

Till toppen