Laster resultat
Kommande projekt
tomt som skall byggas på, med sjöutsikt

Brf Trivsamheten

I Torsviken kan du njuta av livet mitt i naturen, med utsikt över Bråviken – samtidigt som du har den service du behöver i din vardag inom räckhåll. Just här planerar vi för nybyggda radhus och parhus med villakänsla: med både altan, balkong och egen täppa. 20 minuter från Norrköping.

Antal bostäder
18 par- och radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Storlek (boarea)
120 m²
Säljstart
Våren 2021
Inflyttning
Prel. våren 2023

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 58.670772 latitud, 16.337055 longitud

Koordinater: 58.670772,16.337055. Se kartan på Google

En sjö i Torsviken

Flytta in i mitt i trivsamheten, 20 minuter från Norrköping

I Torsviken lever man ett lite skönare liv mitt i den vackra naturen. Här kan du nu hitta ditt drömhem i ett härligt kvarter med utsikt över den glittrande Bråviken. Brf Trivsamheten erbjuder välplanerade parhus och radhus om 120 kvm: alla med egna uteplatser – och balkong. Trivsamt, eller hur?

Villakänsla i bostadsrättsform

Här bygger vi både radhus och parhus om 120 välplanerade kvadratmetrar, med härliga sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3-4 sovrum. Alla hus får både en rejäl altan och en fin balkong – och en egen lättskött trädgård att pyssla om. Här får du gott om villakänsla, i bekväm bostadsrättsform.

En härligare vardag för hela familjen

Skogspromenader, picknick och svalkande dopp. Här har du nära till ute-njut av alla slag. Granne med kvarteret byggs också en stor, fin lekplats med trollskogstema. Men du behöver inte bli ett fullständigt Kolmårdstroll för att trivas här – inne i Krokek, 2 km bort, finns det mesta du behöver i din vardag. Och in till Norrköping tar du dig på cirka 20 minuter med bil. Trivsamt, det med.

Preliminära fasadskisser

Preliminära fasadskisser

Vi har tagit fram preliminära fasadskisser för att du ska få en uppfattning om exteriören på husen som vi planerar att bygga i Brf Trivsamheten.

Se fasadskisserna här
Härliga hem för både stora och små

Härliga hem för både stora och små

Brf Trivsamheten gör skäl för sitt namn. För här bor man lite extra trivsamt i hus som tilltalar även de mest kräsna, med härliga sällskapsytor både inomhus och utomhus – och alla bekvämligheter du kan önska dig.

Läs mer
Njut av att bo mitt i naturen

Njut av att bo mitt i naturen

I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du njuta av vackra vyer över Bråviken – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Men du behöver inte bli ett fullständigt Kolmårdstroll för att trivas här – det är nämligen inte alls långt till allt du behöver i din vardag.

Läs mer
Varför välja Brf Trivsamheten?

Varför välja Brf Trivsamheten?

Här bor du granne med naturen, med fin utsikt över Bråviken, men ändå med service inom räckhåll –med egen trädgård och gott om villakänsla fast du bor bekvämt i bostadsrätt. Win-win, på så många sätt.

Läs mer
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Trivsamheten

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen