lägenhetskomplex i olika färger i lund

Härliga hem i ett häftigt kvarter

Oavsett om du vill bo i hus eller lägenhet är det här ett kvarter för dig som inte nöjer dig med vad som helst – det har nämligen en alldeles egen stil.

Husens variation i form och färg, olika takvinklar och spännande fönstersättningar skapar ett levande område som det är enkelt att känna sig hemma i – även för den lite kräsne. Fasadernas jordnära färgsättning ger ett vilsamt lugn, som livas upp av accenter i rött och grönt. Och förrådsbyggnaderna pryds av levande, gröna sedumtak. Här finns influenser av både staden och landet, precis som sig bör i ett kvarter som blir en del av de båda.

Gott och blandat boende

Två rum och kök i markplan? En fantastisk femma i etage med stor balkong – eller kanske ett fristående tvåplanshus? Här finns plats för att leva livet, oavsett hur din familj ser ut. Från 50 till 112 smart utnyttjade kvadratmetrar – oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Här är det gott att leva, helt enkelt!

ljust sovrum med dubbelsäng

Lugnt och skönt med nära till allt

I Södra Råbylund är det enkelt att trivas. Här har du nära till den service du behöver i din vardag, och rogivande natur runt knuten. Men du behöver heller inte vända stadslivet ryggen: du har hela Lunds utbud inom räckhåll. Faktum är att du cyklar in till Stortorget på en knapp kvart. Och om du föredrar att ta bussen har du hållplatsen strax utanför ytterdörren.

Välkommen till en lite härligare vardag

Här behöver du varken försaka stadens nöjen och kulturupplevelser, eller möjligheten till en skön löprunda i den vackra naturen. Föredrar du en promenad i parken har du flera sådana att välja på i närheten, varför inte ta en picknick vid vattnet i fina Råby Sjöpark? Kommunen planerar också för en park intill kvarteret där det kommer finnas möjlighet till en odlingslott. Dessutom har du flera förskolor på gångavstånd, skola likaså. Närmaste ICA-butik promenerar du till på fem minuter. Eller varför inte ta en tur till Råbytorp Gårdsbutik och shoppa gröna godsaker – och kanske unna dig en fredagsbukett? Var det någon som sa livskvalitet?

Är du intresserad av Brf Prästkragen?

Är du intresserad av Brf Prästkragen?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer
Till toppen