hus på rad utefter gatan i kvarteret

Bo härligt, nytt och bekymmersfritt

I Brf Flädern är det enkelt att leva det ljuva livet på landet – i superbekvämt bostadsrättsformat. Du kan njuta av huslivet med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer lätthanterliga formatet. Samtidigt slipper du klassiska villabekymmer – eftersom du inte har en vildvuxen jättetomt att ta hand om, och husen har minimalt med underhåll.

Ett kvarter att leva livet i

Tvåvåningshusen i Brf Flädern får ett charmigt och småskaligt uttryck som passar alldeles utmärkt här i byn. Husens placering skapar ett välkomnande, familjärt kvarter, som gjort för barnfamiljer. Fasaderna pryds av tegel i en mjuk och behaglig färgsättning som hämtar sin inspiration från den gamla bebyggelsen i byn. Stilrena grå detaljer, som tak och fönsterfoder, bidrar i sin tur med en nutida känsla. Allt som allt: ett klassiskt skånskt uttryck, utan att på något sätt försaka det moderna.

hus på rad utefter gata

Inte minst för de minsta

Även i kvarterets utformning har vi fokus på familjelivet. Därför samlar vi ihop parkeringsplatserna för att hålla bilarna borta från husen. Det bildar en trivsam, bilfri gård med plats för lek och umgänge. Varje tomt omgärdas också av häckar, så att småttingarna tryggt kan tulta omkring på gräsmattan.

Radhus för vardagsliv och vardagslyx

Låt dig för all del inte luras av kvadratmetersiffran, Här får du nämligen allt du behöver på 110 smart utnyttjade kvadratmetrar. Generösa ytor i entrén, härliga sällskapsytor, ett fullutrustat kök och tre trivsamma sovrum på övervåningen – ett av dem med fransk balkong. Du får också ett badrum på varje våning – med tvättmaskin och torktumlare på entréplan och badkar på övervåningen. Vad kan man mer önska sig?

Med utrymme för ute-njut

Utelivet är en stor del av huslivet. Här får alla hus en fin altan med trädäck på baksidan av huset, i bästa västerläge dessutom. Nedanför altanen har du din egen lättskötta trädgårdstäppa, inramad av häckar. Här kan du skapa ditt eget odlarparadis om du så önskar. Tänk dig när du skördar årets första, solmogna tomater – eller plockar en näve smultron till frukosten. Är trädgårdspyssel inget för dig kan du andas ut, en mer lättskött tomt får man leta länge efter.

Hem med bra standard redan från början

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en god standard. Vad sägs till exempel om klinkergolv i entrén, badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens? Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Och vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla radhus får ett eget förråd och att bilen får sin egen parkeringsplats.

Är du intresserad av Brf Flädern?

Är du intresserad av Brf Flädern?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!