uppdukat bord inne i en bostad på Brf Flädern

Radhus 110 kvm

Barnfamilj eller blivande sådan? Då är det här ett hus för er. Här bor ni bekvämt i bostadsrätt, i ett hus som är specialanpassat för familjelivet. Lagom stort och lättstädat – med härliga sociala ytor som bjuder in till trevliga stunder, liksom utrymme för alla i familjen att hitta sin egen, privata vrå en trappa upp.

Här kliver vi in i en rymlig, barnvagnsanpassad, entré med praktiskt klinkergolv och gott om plats för förvaring. Här kan vi också ta trappan upp till övervåningen, men vi väntar lite med det och kikar istället in i husets ena badrum – med kakel och samma snygga klinkergolv som i entrén. Här finns också WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Sedan tar vi köksvägen till husets hjärta.

Ett kök för alla tillfällen

Ditt moderna och praktiska kök från HTH är fullt utrustat med kvalitetsvitvaror från Siemens och redo för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns också gott om arbetsyta, perfekt för dig som trivs vid spisen. Och eftersom köket är öppet mot vardagsrumsdelen behöver du heller inte känna dig ensam när du skapar dina kulinariska mästerverk.

Plats för trevliga stunder

Hemmets hjärta är en härlig sällskapsyta som ledigt rymmer ett matbord med plats för många utan att försaka soffgruppen, den får också plats. Och du kan möblera på flera olika sätt. När vädret tillåter flyttar ni förmodligen ut trevligheterna på altanen – den står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva. Här är det gott att leva!

tv-rum på andra våningen i bostad på BRF flädern

Tre trivsamma sovrum

Nu backar vi tillbaka lite och tar trappan upp till övervåningen. Här hittar vi husets privata oas, med tre fina sovrum. Det största har både fransk balkong och en stor skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta. Här uppe finns också ett mysigt allrum som blir vad du gör det till: ett extra vardagsrum, tv-rum, hemmakontor – valet är ditt. Här uppe finns även husets andra badrum, med kakel och klinker, WC och badkar.

stort ljust sovrum

Rum för din personlighet

Materialvalen i huset håller genomgående en hög standard. Vad sägs till exempel om ekparkett, klinkergolv i entré, och kakel och klinker i badrummen? Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

rum inrett för ett barn

Gott om praktiska detaljer

Ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget förråd som rymmer det mesta och egen parkeringsplats. Självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Är du intresserad av Brf Flädern?

Är du intresserad av Brf Flädern?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!