en bil åker på en gata utanför bostadsrättshus

Varför välja Brf Flädern?

Tygelsjö har blivit otroligt populärt, inte minst bland barnfamiljer. Det har vi tagit fasta på i Brf Fläderns supersmarta radhus. Lagom stora ytor, med alla bekvämligheter som behövs för att leva det goda familjelivet. Både inomhus och utomhus. Läs vidare, och se om du håller med.

Ett vackert och trivsamt kvarter

Det händer mycket i Tygelsjö nu. Granne med parhusen i Brf Äppellunden (som sålde slut i snabb takt) tar Brf Flädern plats på scenen. Här bjuds vi på en trivsam liten radhusgata där de nätta tvåplanshusen välkomnar oss med tegelfasader i en lugn och behaglig färgskala – med grått tak och en modern fönstersättning som pricken över i:et.

– Gavelhusen får en något ljusare kulör, och mittenhusen en något mörkare för att få fin variation och samtidigt förstärka känslan av det egna hemmet. Vi valde tegel på fasaden eftersom vi vet att det är efterfrågat och det passar väl in i husens placering, berättar projektutvecklare Fredrik Löfberg.

radhus utefter en gata

Perfekt för familjelivet

En stor grej med att flytta ut på landet är önskan om en trygg uppväxt för barnen, i ett område med gott om kompisar där de kan springa fritt. Det har vi också tänkt på här. Bakom husen väntar en bilfri innergård på att fyllas med lekande barn, och husens tomter ramas in av häckar.

– Här ska även de minsta barnen kunna leka tryggt på gräsmattan, förklarar Fredrik.

ett barn leker i sitt rum

Familjevänligt även på insidan

Radhusen i Brf Flädern bjuder på 110 fantastiskt välplanerade kvadratmetrar. Kök med bra arbetsytor och uppsikt ut mot gatan, två badrum och en fin öppen planlösning för matplats och vardagsrum – som har ett underbart ljusinsläpp med altanen utanför i bästa västerläge, berättar Fredrik.

– Vi har jobbat hårt för att få till en optimal planlösning, inte minst för den lite mindre familjen. Att entrén är extra rymlig och har praktiskt klinkergolv är bara ett exempel, jag vet ju själv hur det är när man drar in barnvagnen med leriga hjul. Att trappan upp till övervåningen är placerad i entrén gör också att dem inte tar onödig yta från de sociala delarna. Övervåningen blir familjens privata oas, med tre sovrum och allrummet i centrum.

Ett rum inrett för ett barn

Ett tryggt och bekvämt val

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar när det kommer till renovering och underhåll. Husen håller också en god standard redan från början, du behöver inte göra ett enda tillval om du inte vill – även om möjligheten förstås finns för den som vill sätta sin egen prägel på sitt nya hem.

sammankomst av vänner i trädgården

– Det här är till exempel ett jättebra val för det yngre paret som bor i lägenhet i Malmö idag, men känner sig färdiga med storstadslivet. Tygelsjö – och Brf Flädern – blir en härlig plats att bilda familj på, avslutar Fredrik.

Är du intresserad av Brf Flädern?

Är du intresserad av Brf Flädern?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!