Laster resultat
Kommande projekt

Brf Hjärtbladet

Brf Hjärtbladet kommer bli ett hållbart och dynamiskt kvarter med en alldeles egen karaktär som plockar upp platsens själ. Här kommer byggas radhus i två olika modeller, enplans och tvåplans i olika storlekar - Gyllins Trädgård är en plats för många att trivas och slå rot!

Säljstart
Preliminärt våren 2022
Inflyttning
Preliminärt 2023
Antal bostäder
14 radhus

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Villekullagatan, 212 45 Malmö. Se kartan på Google

Välkommen till ett dynamiskt kvarter med karaktär

Hjärtblad är lika med liv. Det första bladparet ur ett spirande frö är också ett passande namn för ett nytt och grönt kvarter, utformat för att leva det goda livet i – samtidigt som det blir en hyllning till platsens gröna historia. Här tänker vi oss radhus i två olika modeller, enplans och tvåplans, och två olika storlekar – alla i bekväm bostadsrättsform. Allt för att så många som möjligt ska kunna hitta sin plats i tillvaron just här.

 

Brf Hjärtbladet kommer bli ett öppet och inbjudande kvarter i härliga Gyllins Trädgård, inspirerat av platsens historia, med gott om växtlighet och gemensamma ytor för odling och umgänge. Här får husen en modern formgivning och alla de funktioner vi vill ha i vår vardag.

Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

I Brf Hjärtbladet kan du flytta in i Svanenmärkta radhus i ett eller två plan – alldeles lagom centralt i Malmö. Ett hållbart val för miljön, och för din inomhusmiljö. Läs mer om varför här.

Läs hela artikeln här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Hjärtbladet

Vi svarar gärna på dina frågor!