kompisar umgås i en trädgård

Varför välja Brf Syrenen?

Många vill hitta hem i mysiga Tygelsjö, men tidigare har det mest funnits villor och småhus att välja mellan. Ända tills nu, när Brf Syrenen gör entré med byanpassade flerbostadshus som bjuder på ljuvliga lägenheter i flera olika storlekar.

Byanpassad design

Brf Syrenen består av fyra trevåningshus med totalt 28 lägenheter. Ettor, tvåor, treor och fyror – allt för så många som möjligt ska kunna hitta sitt drömhem här. De flesta har egen uteplats, antingen i markplan eller uppe på loftgången, och här finns också en trevlig bakgård i soligt söderläge att njuta av livet på. Och det handlar inte om några stora kolosser till hus. Att bygga flerbostadshus i en mysig by ställer lite extra krav på utformningen, berättar projektutvecklare Markus Topphem.

Marcus Topphem obos

– Här bygger vi byanpassat: småskaligt stora hus med en genomtänkt design, där till och med husens loftgångar får ett utseende som bidrar till helhetsintrycket istället för att bara vara praktiska. De här husen hade kanske inte passat mitt i Malmö, men här passar de perfekt. Det handlar om att vara ödmjuk mot platsen vi bygger på.

Bekvämt lägenhetsliv på landet

Lägenheter har länge varit efterfrågat i Tygelsjö. Att bo lagom mycket på landet lockar, men alla vill inte ha ett stort hus att underhålla, eller en gräsmatta att klippa. I Brf Syrenen slipper du allt sådant. Här flyttar du rakt in i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter, som hiss, parkering, förråd, tvättmaskin och torktumlare – med mera.

– Lägenheterna har också genomtänkta planlösningar från början till slut, med väl tilltagna privata och sociala delar, till och med ettan har en sovalkov. Att alla lägenheter är genomgående ger också ett fint ljusinsläpp, säger Markus.

Toppenläge i byn, och i världen

Tygelsjö i sig har ett fantastiskt bra läge, inte minst med tanke på närheten till Malmö – eller Köpenhamn och Kastrup för den delen. Bussen tar dig till Hyllie på 10 minuter, med bil är du framme i centrala Malmö på 20 minuter. Men Brf Syrenen får också ett riktigt bra läge i byn. Här har du allt du behöver på promenadavstånd.

– Även området är väldigt genomtänkt, du har nära till allt och får de nybyggda småhusen i Brf Äppellunden som närmaste grannar, förklarar Markus.

Nytt och fräscht – för alla smaker

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och att bo i lägenhet gör förstås livet ännu mer bekvämt.

– Här kommer du upp i luften lite. Du slipper trädgårdsarbete och kan istället njuta av livet på din uteplats eller på den härliga bakgården där vi också planerar för möjlighet till odling för den som vill, tipsar Markus.

Livet på landet när det är som allra mest bekvämt, helt enkelt.

Vem kommer trivas i Brf Syrenen?

Här tänker jag att vi har något för de flesta, säger Markus. Från Tygelsjöbor som vill sälja villan, men vill bo kvar i byn – till de som lessnat på att bo mitt i Malmö och är sugna på bylugnet men ännu inte känner sig redo för en egen villa. Eller unga som är redo för det första egna hemmet? Kanske studenten som pluggar på distans? Alla kan ju gilla bykänslan!

Är du intresserad av Brf Syrenen?

Är du intresserad av Brf Syrenen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!