Laster resultat
stora hus med mycket mark

Rydsgård

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I Rydsgård har du nu chansen att bygga ditt drömhus och bo mitt i lugnet men ändå nära till alla bekvämligheter.

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 55.468808 latitud, 13.57647 longitud

Koordinater: 55.468808,13.576470. Se kartan på Google

Bygg ditt drömhus i Rydsgård

Rydsgård ligger i södra Skåne mellan Malmö och Ystad. Området ligger vackert på en av Romelåsens sluttningar mot sydost på gränsen mellan skogsland och slättland. Här erbjuder Myresjöhus och SmålandsVillan lediga tomter för dig som vill bygga ditt drömhus i en trygg och harmonisk miljö med goda pendlingsmöjligheter.

I Rydsgård har du gångavstånd till både serviceutbud, skola, förskola och underbara grönområden. Här finns en låg- och mellanstadieskola, samt Bruksgården med både äldreboende och förskola. Här finns även många fina promenadsträckor och platser för friluftsliv. Om du är ute efter shopping och nöjen så ligger Ystad endast en kort bilresa bort.

Kommunikationerna i Rydsgård är goda oavsett om man tar buss, tåg eller kör bil. Från Rydsgård tar du dig också snabbt till Malmö Airport och därifrån kan du resa vidare till varmare breddgrader.

Läs mer och gör intresseanmälan på någon av tomterna hos Myresjöhus eller SmålandsVillan

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i Rydsgård är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus eller SmålandsVillan.

Byggs av:

Till toppen