Laster resultat
Kommande projekt

Brf Sundby Allé

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt, på en plats där du själv får ta plats. Här planerar vi för nybyggda radhus och parhus, med lika nära till Mälarens glittrande vatten som till allt du behöver i din vardag – och lite till. Bara en timme från Stockholm.

Antal bostäder
35
Pris från
1.975.000 kr
Storlek (boarea)
120-137 m²
Inflyttning
Höst/vinter 2022
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Våren 2021
Bostadstyp
Radhus

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Detta händer nu

Inspirationsbilder

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.356340,17.195449. Se kartan på Google

En trevlig gata i Brf Sundby Allé som OBOS bygger i Strängnäs

Låt husdrömmen gå i uppfyllelse, en timme från Stockholm

Längtar du efter en lite lugnare, lite trevligare och lite mer familjär vardag? På en plats där du faktiskt känner grannarna på gatan, med allt vad det innebär av lekdejter och grillkvällar, samtidigt som du har Stockholm inom räckhåll? Då ska du spana in Stallarholmen – och Brf Sundby Allé.

Ny chans att hitta hem här

Husen i grannkvarteret, Brf Sundby Äng, gick åt i ett nafs. Men nu har du också chans att hitta hem här, i radhus och parhus om 120 respektive 137 välplanerade kvadratmetrar. Med dubbla uteplatser, fina sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3-4 sovrum. Båda husmodellerna har ett av sovrummen på entréplan, perfekt för dig som vill ha ett hemmakontor.

En liten ort med ett stort utbud

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt. Omgivningarna består av vacker jordbruksbygd och du har nära till Mälarens glittrande vatten. Men för att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud, mycket tack vare alla driftiga och kreativa personer som flyttar hit. Här finns ett rikt föreningsliv, en hel del service – och massor av aktiviteter för alla åldrar, året om. Bara en timme från Stockholm.

Trivsamma hem för både stora och små

Trivsamma hem för både stora och små

Brf Sundby Allé bjuder på nybyggda radhus om 120 kvm samt parhus om 137 kvm välplanerade kvadratmetrar i bekväm bostadsrättsform. Här kan du läsa mer om bostäderna.

Läs mer!
Stallarholmen är något alldeles extra

Stallarholmen är något alldeles extra

I Stallarholmen bor du lugnt och naturnära med närhet till svalkande dopp samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till såväl förskola som livets förnödenheter.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Sundby Allé?

Varför välja Brf Sundby Allé?

Drömmer du om ett lite enklare, lugnare liv? Om att bo lite lantligt, men ändå ha tillgång till den service du behöver i din vardag? Och så vill du bo nytt och fräscht, i hus – men slippa allt vad underhåll heter? Då ska du läsa detta.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Sundby Allé

Vi svarar gärna på dina frågor!