Laster resultat
bild över tomterna

Sundby Strand 4

Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred - Nära den vackra naturen och samtidigt inte längre bort än en timme från Stockholm. Här erbjuder Myresjöhus och Smålandsvillan tomter för ditt egna drömhus och resan börjar här!

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.356407,17.191174. Se kartan på Google

Bygg nytt i Sundby Strand!

På de 49 tomter vi säljer i området kan du bygga hus med antingen Myresjöhus eller SmålandsVillan. Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. 

Nu erbjuder vi strandnära villatomter i en ny del av området, där du har möjlighet att skapa ditt eget drömhem. Du har stora möjligheter att bygga precis det huset du vill, då du kan välja fritt från SmålandsVillans eller Myresjöhus sortiment av genomtänkta husmodeller. 

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i Sundby Strand är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus eller SmålandsVillan.

Byggs av: