Kvinna som springer

Bo i Länna - nära naturen, 20 min till city!

Länna har ett fantastiskt läge mellan två sjöar, Drevviken och Magelungen, i Huddinge kommun. Från början var detta ett sommarstugeområde där många stockholmare tillbringat sina sommarlov och semestrar. Idag är det ett växande villaområde med nära till så mycket. Perfekt för dig som tycker att livet innanför tullarna börjar kännas lite trångt…

Smidig vardagslogistik

Från Länna tar du dig in till Stockholm på cirka 20 minuter med bil. Föredrar du pendeltåget tar resan från Skogås station också runt 20 minuter. Till stationen – och till butiker, restauranger, vårdcentral och all annan service i Skogås tar du dig enkelt med cykel, buss eller till fots. Cykelturen tar under 10 minuter. Och vill du ta dig söderut istället

en city gross butik

Ett smidigt vardagsliv

Förskolan Blåbärsstället ligger bara en kort promenad bort, det samma gäller för populära Engelska Skolan. Men även kommunala skolor för alla årskurser finns inom räckhåll. Här har du också nära till flera handelsområden. Länna Market som också kallas Länna köpcentrum, ligger allra närmast. Här kan du bland annat shoppa saker till ditt nya hem och till din trädgård – men också storhandla mat. Port 73 ligger lite längre bort, knappt tio minuter med bil, men har ännu fler butiker att bjuda på.

Med fina möjligheter till vardagslyx

Huddinge har inte mindre än 13 naturreservat, så Länna är perfekt för dig som uppskattar att vara ute i naturen. Allra närmast ligger Drevvikens naturreservat, som bland annat lockar med flera fina badplatser. För dig som föredrar att bada mer avskilt finns även gott om klipphällar att välja mellan. På vintern plogas isen upp för härlig skridskoåkning om vädret tillåter. Pimpelfiske är också populärt vid den årstiden, men Drevviken är omtyckt bland sportfiskare året om.

Golfbana

Och aktiviteter för alla smaker

Gillar du att spela golf har du nära till Ågesta GK med 9-hålsbana, 18-hålsbana och drivingrange.
I närområdet finns också ´gott om möjligheter till sportiga aktiviteter i mer organiserad form, både Skogås och Trångsund har ett rikt föreningsliv. Vill du hellre bejaka din inre kulturtant kan vi tipsa om Kulturföreningen Lyktan i Skogås – de har sina lokaler i samma hus som biblioteket och ordnar olika aktiviteter för både stora och små.

Är du intresserad av Brf Fällkilen?

Är du intresserad av Brf Fällkilen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!
Till toppen