Obos mysig uteplats

Vilken stil matchar din stil?

I Brf Fällkilen har vi gjort det extra enkelt för dig som vill sätta din egen prägel på ditt nya hem: vi har komponerat färdiga tillvalspaket i olika stilar. Här berättar vi mer om dem – kom bara ihåg att göra dina tillval i god tid.

Hus med gott om godbitar

I Brf Fällkilen behöver du egentligen inte göra några tillval alls om du inte vill. Husen har en hög standard från början, med kök från HTH och vitvaror från Siemens. Alla bjuder på godbitar som induktionshäll, integrerad diskmaskin, lådor med softstängning, sopsortering med fack för smidig återvinning i köket. Du får också ett snyggt, mattlackat ekgolv, stilrena duschväggar och en stor, lyxig skjutdörrsgarderob med spegelglas i det största sovrummet – oavsett om du gör tillval eller inte.

Tidlöst och klassiskt som standard

Om du tar ditt hus som det kommer får du ett kök med klassiska vita luckor, snygg grå bänkskiva i laminat och vitt kakel över diskbänken. Du får ett fint, grått klinkergolv i entré och badrum, badrummen får också en klassisk vit matt kakelplatta på väggarna, som dessutom är lätt att hålla ren. Och du kan välja mellan flera olika laminatskivor till tvättavdelningen. Allt som allt: en klassisk, tidlös stil som många uppskattar.

standardkök i brf fällkilen

Modernt kök x 2

För dig som vill lyxa till det lite extra erbjuder vi två moderna tillvalspaket för ditt kök. Ett stilrent med grå luckor och lite minimalistisk känsla, och ett med luckor i vit ek som ger en exklusiv, lite varmare känsla. Båda bjuder på integrerade vitvaror och handtagslösa luckor, och här kan du välja mellan klassiskt kakel som stänkskydd, eller tre olika stenliknande skivor. Dessa finns i grått, beige och en varmvit kulör, alla nyanserna framtagna för att matcha dina övriga val. För här kan du även välja bland flera olika bänkskivor – i laminat eller kompositmaterial – allt för att göra din stil komplett.

Badrum x 3

Förutom standardutförandet kan du välja mellan tre olika badrumspaket som tillval. Ett vitt, ett beige och ett grått, alla mjuka kulörer som håller i längden. Då får du också samma nyans på klinker på både golv och vägg, vilket skapar en riktigt lyxig hotellkänsla. Sedan ingår det lite andra godsaker också: i båda badrummen ingår en härlig takdusch och till badrummet på övre plan så installeras en handdukstork. Och för att sätta pricken över det berömda i:et kan du också välja mellan flera olika bänkskivor i laminat till tvättavdelningen i badrummet på entrévåningen.

Hur gör jag?

Först och främst: bestäm dig i god tid, annars är ju risken att vi redan hunnit börja bygga ditt hus... Du gör tillval för kök respektive varje badrum för sig – vilket innebär att det går fint att ha olika stil i de olika rummen om du så önskar. Alla detaljer kring vad som ingår i respektive paket hittar du i tillvalsbroschyren, och kundansvarig i projektet guidar dig gärna vidare bland de olika valen.

Är du intresserad av Brf Fällkilen?

Är du intresserad av Brf Fällkilen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!
Till toppen