Interiör i ett typiskt hus i Brf Fällkilen Huddinge

Varför välja Fällkilen?

Allt fler upptäcker ljuvliga Länna. Inte konstigt alls, här har du både nära till natur och service – men också bra pendling in till Stockholm. Och så kan du uppfylla husdrömmen i ett härligt parhus, förstås.

Fantastiskt läge

Att bo så här naturnära, med all service du behöver inom räckhåll – och samtidigt kunna ta pendeln till Stockholm på 20 minuter är förstås något alldeles extra. Men projektutvecklare Malin Bloom menar att Länna har ännu fler fördelar.

– Det är ett fantastiskt bra läge, med närhet till ny förskola, skola, lekplats och Huddinge kommuns alla naturreservat. Men här flyttar du också in i ett lugnt och etablerat område, inte till något som kommer att vara en byggarbetsplats för alltid.

Malin Bloom , OBOS

Malin Bloom, Ansvarig Projektutvecklare

För flera lägen i boendekarriären

Länna som område har blivit allt mer populärt. Malin tror och hoppas att husen i Brf Fällkilen kommer att attrahera en blandad målgrupp, säger hon.

– Här finns plats för familjer med barn, och eftersom husen ligger på en lugn återvändsgata ser jag framför mig ett område där barnen sätter upp basketkorgar och ritar med kritor på gatan. Men jag tror även att en lite äldre målgrupp som kanske tröttnat på att ta hand om sitt stora hus och vill bo mer bekvämt kan trivas fantastiskt bra här.

hus efter gata i kvarteret

Hållbara hus för en hållbar vardag

Husen i Brf Fällkilen får en modern exteriör, med ett hållbart, miljömedvetet uttryck – inte minst tack vare de levande gröna sedumtaken i området. Men här har vi också lagt fokus på att vardagen ska fungera.

– De här husen har en otroligt bra och effektiv planlösning. Här får du plats med mycket trots att antalet kvadratmetrar är begränsat. Och stora fönster gör att det inte känns det minsta trångt. Sedan ska vi heller inte glömma fördelen med att bo i ett brf-hus. När du inte behöver lägga någon tid på tungt underhåll kan du lägga din tid på annat, förklarar Malin.

Med hög standard

Förutom sina genomtänkta planlösningar kännetecknas bostäderna i Brf Fällkilen av en hög standard både när det gäller utrustning och materialval. Fullutrustat kök med inredning från HTH och vitvaror från Siemens, badrum med kakel och klinker, tvättmaskin och torktumlare – med mera.


– Vi har gjort hållbara, moderna val som ska passa många och också fungera på lång sikt. Men om du är ute i god tid kan du också göra tillval som sätter extra personlig prägel på ditt nya hem. Här har vi gjort det extra enkelt för dig genom att erbjuda olika tillvalspaket att välja mellan, tipsar Malin.

stor familj sitter ute och äter middag i trädgården

Nytt, fräscht och riktigt bekvämt

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och glöm det där med stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Bekvämt, eller hur?

– Här flyttar du rakt in i ett nyckelfärdigt hus. Du behöver inte lägga gräsmatta eller fundera över plattsättning, allt sådant är klart. Du får istället koncentrera dig på det roliga, som vilka växter du ska plantera, vilka utemöbler du ska välja och om du kanske ändå ska tapetsera väggen i sovrummet, konstaterar Malin.

Är du intresserad av Brf Fällkilen?

Är du intresserad av Brf Fällkilen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!
Till toppen