Laster resultat
Kommande projekt

Brf Vedklyven

Välkommen till det enklare villalivet – 20 minuter från Stockholm City! Här i idylliska Länna planerar vi nu för nybyggda parhus och villor i olika storlekar. Bo bekvämt i bostadsrätt, med 3-4 sovrum, härliga sällskapsytor och fina uteplatser – med friluftsliv, service och aktiviteter inpå knuten.

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Detta händer nu

Försäljningen närmar sig!

Just nu pågår planeringen av projektet för fullt och vi siktar på en säljstart som är planerad till början av 2021.

Antal bostäder: 12 parhus, 14 friliggande villor
Storlek (Boarea): 100-135 m²
Ägandeform: Bostadsrätt
Inflytt: Hösten 2022

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 59.208678 latitud, 18.132596 longitud

Koordinater: 59.208678,18.132596. Se kartan på Google

En grupp människor som har det trevligt utomhus

Villaliv utan bekymmer – 20 minuter från Stockholm

Börjar livet innanför tullarna kännas för trångt? Längtar du efter att lämna lägenheten, att få känna gräset på din egen gräsmatta kittla dig under fötterna, eller att helt enkelt kunna grilla precis när du vill? Då är du välkommen hit till Brf Vedklyven i ljuvliga Länna!

Låt husdrömmen blir verklighet

Här kan du hitta hem i nybyggda parhus och villor i tre olika storlekar, alla med härliga sociala ytor och gott om plats för familjens privata liv i 3-4 sovrum. Här finns också plats för en arbetsplats, för dig som vill – eller behöver – jobba hemifrån då och då. Alla hus får även stora, fina altaner och en egen trädgård att njuta av. Oavsett vilket du väljer får du ett härligt hem i superbekväm bostadsrättsform.

I en lite härligare vardag

Här har du lika nära till bad, skogspromenader och skridsko- och skidåkning som till idrottsaktiviteter. Förskola och skola finns på gångavstånd och all service du behöver i din vardag finns i Skogås, en kort cykeltur bort. Och samtidigt har du bara 20 minuter in till Stockholm, med bil eller pendeltåg från Skogås station.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av en tidig kvartersskiss över Brf Vedklyven och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i fullbild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Vedklyven bygger vi tre olika hustyper om 100, 109 och 135 välplanerade kvadratmetrar. Här kan du läsa mer om bostäderna och se planlösning för samtliga hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Från början var Länna ett sommarstugeområde där många stockholmare tillbringat sina sommarlov och semestrar. Idag är det ett växande villaområde med nära till svalkande bad, skogspromenader, skidåkning och organiserade idrottsaktiviteter för hela familjen.

Läs mer
Varför välja Vedklyven?

Varför välja Vedklyven?

Brf Vedklyven blir en av de sista chanserna att hitta hem här i idylliska Länna. Och här snackar vi inte vilka hem som helst, utan härliga villor och parhus i tre olika storlekar – i ett grönt och skönt kvarter.

Läs mer
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Vedklyven

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen