Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Vedklyven

Välkommen till det enklare villalivet – 20 minuter från Stockholm City! Här i idylliska Länna planerar vi nu för nybyggda parhus och villor i olika storlekar. Bo bekvämt i bostadsrätt, med 3-4 sovrum, härliga sällskapsytor och fina uteplatser – med friluftsliv, service och aktiviteter inpå knuten.

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Parhus, Villa
Pris från
4 725 000 kr
Storlek (Boarea)
100 m²
Inflyttning
Från höst 2022
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Brf Vedklyven har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår

Brf Vedklyven

  • 1 femrumsbostad
  • Från 4 725 000 kr till 4 725 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2022
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.208678,18.132596. Se kartan på Google

Området i Brf Vedklyven

Villaliv utan bekymmer – 20 minuter från Stockholm

Börjar livet innanför tullarna kännas för trångt? Längtar du efter att lämna lägenheten, att få känna gräset på din egen gräsmatta kittla dig under fötterna, eller att helt enkelt kunna grilla precis när du vill? Då är du välkommen hit till Brf Vedklyven i ljuvliga Länna!

Låt husdrömmen blir verklighet

Här kan du hitta hem i nybyggda parhus och villor i tre olika storlekar, alla med härliga sociala ytor och gott om plats för familjens privata liv i 3-4 sovrum. Här finns också plats för en arbetsplats, för dig som vill – eller behöver – jobba hemifrån då och då. Alla hus får även stora, fina altaner och en egen trädgård att njuta av. Oavsett vilket du väljer får du ett härligt hem i superbekväm bostadsrättsform.

I en lite härligare vardag

Här har du lika nära till bad, skogspromenader och skridsko- och skidåkning som till idrottsaktiviteter. Förskola och skola finns på gångavstånd och all service du behöver i din vardag finns i Skogås, en kort cykeltur bort. Och samtidigt har du bara 20 minuter in till Stockholm, med bil eller pendeltåg från Skogås station.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av en tidig kvartersskiss över Brf Vedklyven och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i fullbild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Vedklyven bygger vi tre olika hustyper om 100, 109 och 135 välplanerade kvadratmetrar. Här kan du läsa mer om bostäderna och se planlösning för samtliga hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Från början var Länna ett sommarstugeområde där många stockholmare tillbringat sina sommarlov och semestrar. Idag är det ett växande villaområde med nära till svalkande bad, skogspromenader, skidåkning och organiserade idrottsaktiviteter för hela familjen.

Läs mer
Varför välja Vedklyven?

Varför välja Vedklyven?

Brf Vedklyven blir en av de sista chanserna att hitta hem här i idylliska Länna. Och här snackar vi inte vilka hem som helst, utan härliga villor och parhus i tre olika storlekar – i ett grönt och skönt kvarter.

Läs mer
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Vedklyven

Vi svarar gärna på dina frågor!