interiör i brf vedklyven

Varför välja Vedklyven?

Nu börjar det dra ihop sig. Brf Vedklyven blir en av de sista chanserna att hitta hem här i idylliska Länna. Och här snackar vi inte vilka hem som helst, utan härliga villor och parhus i tre olika storlekar – i ett grönt och skönt kvarter. Läs mer om allt som Brf Vedklyven har att erbjuda här.

Fantastiskt fint läge

Att bo i Länna är att bo nära naturen, med all service du behöver inom räckhåll – och samtidigt kunna ta pendeln till Stockholm på 20 minuter. Det är förstås bra i sig. Men projektutvecklare Malin Bloom menar att just Brf Vedklyvens läge är något alldeles extra.

– Här har vi ett riktigt fint läge i själva Länna. Husen ligger lugnt och grönt runt en park där körsbärsträden blommar vackert på våren. I parken finns en fin damm och en mysig grillplats, men ändå rejäla grönytor att leka och spela fotboll på. Mitt i grannkvarteret Brf Fällkilen finns också en alldeles ny lekplats och du har nära både till den populära förskolan Blåbärsstället och till välkända Engelska Skolan.

Härliga hem för en härligare vardag

Husen i Brf Vedklyven får en modern exteriör, med ett miljömedvetet uttryck – inte minst tack vare de levande gröna sedumtaken som vissa av husen stoltserar med. Men här har vi också lagt fokus på att vardagen ska fungera, oavsett hur din familj ser ut, med ljusa och välplanerade hus i tre olika storlekar.

– Även de minsta parhusen har allt man behöver, du får plats med mycket trots att antalet kvadratmetrar är begränsat. Den mindre villan är ett stort hus i ett lite mindre format, och den största villan har helt enkelt allt. De här husen är bara så fina, jag skulle själv vilja flytta in här, säger Malin.

Med hög standard som standard

Förutom sina genomtänkta planlösningar bjuder husen på en hög standard både när det gäller utrustning och materialval. Fullutrustat kök med moderna grå köksluckor från HTH och integrerade vitvaror från Siemens. Badrum med kakel och klinker, spotlights och golvvärme – och badkar på övervåningen. Tvättmaskin och torktumlare även i de minsta husen… Ja, listan kan göras lång.

– Vi har gjort hållbara, moderna val som ska passa många och också hålla i längden. Om du är ute i god tid kan du också göra tillval som sätter extra personlig prägel på ditt nya hem, med allt från olika köksluckor och bänkskivor till färdiga stilpaket för badrummen. I villorna kan du också välja att sätta in en kamin i vardagsrummet, tipsar Malin.

Nytt, fräscht och riktigt bekvämt

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Och glöm det där med stressiga budgivningar: här betalar du ett fast pris. Bekvämt, eller hur?

– Här flyttar du rakt in i ett helt nytt, nyckelfärdigt hus. Du behöver inte lägga gräsmatta eller fundera på några renoveringar. Istället får du mer tid till annat. Vill du måla om en vägg: gör det, vill du hellre leka med barn eller barnbarn: gör det. Du kan fokusera på sådant som just du tycker är kul, konstaterar Malin.  

Missa inte chansen

Länna har blivit oerhört populärt, inte minst bland barnfamiljerna. Och intresset är stort även för Brf Vedklyven, som dessutom blir en av de sista chanserna att hitta hem här, berättar Malin.

– I Länna flyttar du in i ett etablerat område. Det är inte alls som i andra nyproduktionsområden. Jämför med Vega, till exempel, som ju kommer vara en byggarbetsplats i många år framöver. Faktum är att Brf Vedklyven är ett av de sista kvarteren som byggs inom den aktuella detaljplanen. Så om du vill bo här: håll koll på när försäljningen startar – och vänta inte för länge med att bestämma dig.

Malin Bloom, Ansvarig projektutvecklare på OBOS

Vem tror du kommer att trivas bäst här?

Här tror jag dels att vi kommer att möta flera olika familjer, från familjebildarna till barnfamiljer, många från söderort. Men jag tror också på en kundgrupp som kanske redan bor i villa men som har tröttnat lite på allt underhåll, som vill bo nytt, fräscht och mer bekvämt – men fortfarande bara kunna kliva rätt ut på altanen.

Vilket hus ska vi välja?

Tre hus, alla med olika kvaliteter. Så här sammanfattar Malin husens respektive fördelar.

Parhus 100 kvm

Ett ljust och luftigt hem tack vare stora fönsterpartier. Här bjuds vi på optimalt planerade kvadratmetrar med rum för allt man behöver: till exempel tre sovrum, tvättmaskin och torktumlare – och badkar i badrummet på övervåningen.

Klicka på bilden för att se typplanlösning för parhus om 100 kvm i full storlek

Villa 109 kvm

Ett stort hus i det lite mindre formatet. Fint ljusinsläpp, inte minst tack vare fönstret i trappan till övervåningen, ett jättefint kök där du kan diska med utsikt – kanske kika ut på barnen som leker utanför? Den fina altanen, och så ett stort master bedroom komplett med lyxigt dressing room. Dessa hus har också några av de största tomterna i kvarteret.

Klicka på bilden för att se typplanlösning för parhus om 109 kvm i full storlek

Villa 135 kvm

Det här huset har allt! Samma fina ljusinsläpp som i den mindre villan, ett härligt kök som är väldigt anpassat för umgänge och som har extra utrymme för att inredas personligt med hyllor och/eller lampor ovanför köksbänken. Det här huset har också praktiska höjdpunkter som carport och en rymlig tvättstuga. Vad du än letar efter i ett hus borde du hitta det här…

Klicka på bilden för att se typplanlösning för parhus om 135 kvm i full storlek

 

Är du intresserad av Brf Vedklyven?

Är du intresserad av Brf Vedklyven?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!