Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Lövsångaren

Natursköna Järfälla ger dig det bästa av två världar, närheten till Stockholm med sitt otroliga utbud och ett småstadslugn i natursköna omgivningar. Här har du gångavstånd till badplats och i närheten ligger en småbåtshamn. Härifrån pendlar du enkelt till Stockholm, på bara 20 minuter är du inne i storstaden.

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
3 098 000 kr
Storlek (Boarea)
72 m²
Inflyttning
Inte avklarat
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Brf Lövsångaren har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår

Brf Lövsångaren

  • 1 trerumsbostad
  • Från 3 098 000 kr till 3 098 000 kr
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Almarevägen, 176 76 Järfälla. Se kartan på Google

Interiör i projektet Brf Lövsångaren i Stockholm

Välkommen hem!

I kvarteret Brf Lövsångaren hittar ni sex parkvillor i tre plan, placerade intill varandra. Varje hus innehåller nio lägenheter i olika storlekar, från 1 - 4 rum och kök om 30 - 92 kvm. Lägenheterna blir ljusa och öppna med fönster i flera väderstreck och indragna, skyddade balkonger.

Natursköna Järfälla ger dig det bästa av två världar, närheten till Stockholm med sitt otroliga utbud och ett småstadslugn i natursköna omgivningar. Här har du gångavstånd till badplats och i närheten ligger en småbåtshamn. 

Nära till allt!

I Stäkets östra del finns livsmedelsbutik, bensinstation och snabbmatsrestaurang. Här har du gångavstånd till badplats och i närheten ligger en småbåtshamn. Härifrån pendlar du enkelt till Stockholm. Pendeltågen avgår från närliggande Kallhälls station varje kvart och på bara 20 minuter är du inne i storstaden. Du tar dig också snabbt till både Arlanda och Bromma. 10 minuters bilfärd bort ligger även det stora shoppingcentret Barkaby med över 60 butiker.

standkant på en sjö

Nära naturen

Närheten till naturen gör Stäket till en favorit för många. Från Brf Lövsångaren tar du dig ner till Mälaren på bara några få minuter. Vandra längs strandkanten och se hur vattnen skiftar beroende på årstid. Slå dig ner på en bänk och njut av en glass i solen. Vill du ta ett dopp eller två finns det flera härliga badplatser i området. Bonäsbadet och Kallhällsbadet är två populära stränder med grillplatser, lekytor och toaletter. Stäket är även en riktig idyll för dig som gillar båtar. Den mysiga hamnen ligger bara 700 meter från vårt kvarter. Känn vattnet slå mot ansiktet medan du ger dig ut på en tur med båten. På vintern är här också perfekt för en skridskotur, packa picknickkorgen med termos och matsäck och kör en heldag på isen.

 

Parkvillor med karaktär

Parkvillor med karaktär

Centralt i Stäket, längs med Almarevägen, planeras kvarteret Brf Lövsångaren. Sex parkvillor i tre plan, placerade intill varandra. Varje hus innehåller nio lägenheter i olika storlekar. Husens spännande karaktär med sin träpanel i ljusgrått och ockra drar blickarna till sig. Det grafitgrå taket innehåller stora glaslanteminer som både släpper in ljus och skapar en härlig atmosfär. De sex husen kommer att vara placerade parvis och mellan varje par finns en gemensam och grön entrégård.

En grön omgivning

En grön omgivning

Gården blir lummig och inbjudande tack vare flera planteringar och gröna träd, och här finns också en mysig pergola med sittplatser. Kvarteret kommer att förlängas med en vacker park, som kommer att anläggas bakom villorna. Njut av lugnet och umgås med familj och vänner. Alla hus får hiss och utanför bostaden hittar du parkeringsplatser. Cykelparkering finns på innergården och ute vid gatan.

Ljus planlösning

Ljus planlösning

Lägenheterna i Brf Lövsångaren 2 blir ljusa och öppna med fönster i flera väderstreck och indragna, skyddade balkonger. I varje villa finns nio lägenheter i storlekarna 1–4 rok. Enrummaren består av 30 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fyrorna är på 92 kvadratmeter och har fönster i tre väderstreck. Här får du dessutom dubbla balkonger eller uteplatser som vetter mot den vackra parken.

Gå virtuell visning

Kontakta oss för mer information om Brf Lövsångaren

Vi svarar gärna på dina frågor!