Laster resultat

Brf Lövsångaren

Natursköna Järfälla ger dig det bästa av två världar, närheten till Stockholm med sitt otroliga utbud och ett småstadslugn i natursköna omgivningar. Här har du gångavstånd till badplats och i närheten ligger en småbåtshamn. Härifrån pendlar du enkelt till Stockholm, på bara 20 minuter är du inne i storstaden.

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Almarevägen, 176 76 Järfälla. Se kartan på Google

Interiör i projektet Brf Lövsångaren i Stockholm

Parkvillor med karaktär i grönskande Järfälla

Centralt i Stäket, längs med Almarevägen, planeras kvarteret Brf Lövsångaren. Sex parkvillor i tre plan, placerade intill varandra. Varje hus innehåller nio lägenheter i olika storlekar, från 1 - 4 rum och kök om 30 - 92 kvm. Lägenheterna blir ljusa och öppna med fönster i flera väderstreck och indragna, skyddade balkonger.

Gården blir lummig och inbjudande tack vare flera planteringar och gröna träd, och här finns också en mysig pergola med sittplatser. Kvarteret kommer att förlängas med en vacker park, som kommer att anläggas bakom villorna. 

Närheten till naturen gör Stäket till en favorit för många. Från Brf Lövsångaren tar du dig ner till glittrande Mälaren på bara några få minuter. Vandra längs strandkanten och se hur vattnen skiftar beroende på årstid. 

Välkommen till en virtuell rundvandring i ditt nya hem! 

Vill du köpa bostad i Brf Lövsångaren?

Kontakta oss för mer information om Brf Lövsångaren

Vi svarar gärna på dina frågor!

Byggs av: