Laster resultat
Kommande projekt

Elverkshuset

I centrala Nacka planerarar vi för ca 330 moderna bostadsrätter i varierade storlekar. Området ligger norr om Värmdövägen, söder om Nacka stadshus och öster om Järla skola.

Antal bostäder
Ca 330 lägenheter
Bostadstyp
Lägenheter
Inflyttning
Vår 2024
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Q4 2021

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Järla Östra skolväg, Nacka. Se kartan på Google

Fasader i kvarter Elverket

Elverkshuset i Nacka

Området ligger på promenadavstånd från Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med all tänkbar service. Här finns allt från vårdcentral och apotek och livsmedelsbutiker och restauranger. Från Slussen och Södermalm tar du Saltsjöbanan och är hemma på 8-9 minuter och med bil på ca 5 minuter. I Nacka planeras det för en anslutning med T-banans blå linje som beräknas vara klar 2030.

Nära naturen

För dig som vill ha det bästa av två världar - bo centralt och ändå har närheten till natur så finns Nackareservatet i närheten och Järla sjö endast några hundra meter bort. Till havet och Nacka Strand tar du dig på 15 minuter där du har pendelbåt som tar dig till Djurgården, Nybrokajen och Fjäderholmarna.

Nyckelviken är ett populärt kultur- och friluftsområde med välskötta gång- och cykelvägar och rast- och grillplatser. Det finns även utegym, hundrastgård och lekplats i reservatet samt två motionsspår.

muralmålning på grenar

Muralmålningar i världsklass

Wall Street Nacka var en internationell muralmålningsfestival som genomfördes 2019. Konstnärer från hela världen skapade konst i Nacka. En av deltagarna var den chilenska konstnären STFI! som uppförde ett verk på Elverket. Målningen är dokumenterad och kommer på något sätt att finnas med i projektet.

Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS Kärnhem har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt

Vill du köpa bostad i Elverkshuset?

Kontakta oss för mer information om Elverkshuset

Vi svarar gärna på dina frågor!

Gunilla Slättås

Försäljningschef