Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Havsrosen

I det nya området Björnö utanför Norrtälje planerar vi för 20 bostäder med familjefavoriten på 105 kvm. Här bor man med naturen och Kvisthamraviken runt knuten. Med Norrtäljes centrum inom räckhåll har du all service som behövs för en bekväm vardag.

Antal lediga bostäder
9
Bostadstyp
Parhus
Pris från
2 848 000 kr
Storlek (Boarea)
105 m²
Inflyttning
Från sommar 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Brf Havsrosen har 9 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår

Brf Havsrosen

  • 9 fyrarumsbostäder
  • Från 2 848 000 kr till 3 198 000 kr
  • Inflyttning: Från sommar 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.745689,18.731267. Se kartan på Google

gågata

Norrtälje - världens bästa småstad

I centrum finns mysiga kullerstensgator med trevliga caféer, restauranger och butiker vilket gör Norrtälje till en härlig och trevlig småstad. En plats att leva och bo i för hela familjen.

Skärgårdskommun

Norrtälje kommun gränsar till Ålands hav, vilket medför att kommunen innehar milsvida strandlinjer med klippor och havsbad samt omkring 11 000 öar. Önskar du ett aktivt båtliv på sommaren så har ni många öar att upptäcka. Här i Roslagens hjärta finns närheten till havet och naturen med härliga bär- och svampskogar och milslånga vandringstråk. Under vintermånaderna kan man åka utförsåkning i närbelägna Kvisthamrabacken.

Kommunikation och aktiviteter i närheten

Inom ett par minuters bilfärd från Björnö nås motorväg E18. Restiden till Stockholm City är dryga timmen. Till de centrala delarna av Norrtälje är restiden tio minuter med bil. Om du hellre åker buss, ligger den närmaste busshållplatsen på Björnövägen i anslutning till Småhusbyggrätterna. Bussen går med jämna mellanrum in till Norrtälje centrum. I närheten finns även bad, Norrtälje Sportcentrum med funktionella idrottsanläggningar för ishockey, fotboll, handboll, friidrott m.m. Det finns även närhet till flertalet matbutiker och restaunranger. 

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Våra radhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Här kan du läsa mer om husens flexibla planlösningar och vad som gör att denna husmodell just passar dig och din familj.

Läs mer om bostäderna
Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS Kärnhem har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Havsrosen

Vi svarar gärna på dina frågor!