Laster resultat
Kommande projekt

Brf Havsrosen

I det nya området Björnö utanför Norrtälje planerar vi för nya 20 bostäder med familjefavoriten på 105 kvm. Här bor man med naturen och Kvisthamraviken runt knuten. Med Norrtäljes centrum inom räckhåll har du all service som behövs för en bekväm vardag.

Antal bostäder
20
Bostadstyp
Radhus
Pris från
Ej klart
Storlek (boarea)
105 m²
Inflyttning
Prel sommaren 2023
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Sommaren 2021

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.745689,18.731267. Se kartan på Google

Trivsel i två plan

Våra radhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Kanske är det tack vare den smarta och praktiska planlösningen som så många familjer valt denna hustyp som sitt hem.

Plats för umgänge

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett helkaklat badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

En praktisk och lättskött utemiljö

På framsidan finns en plattbelagd yta med en häck mellan grannarna. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får bostäderna en lättskött tomt med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna.

Till varje bostad hör ett kallförråd. Tomternas storlek och utformning varierar. Alla bostäder har parkering vid huset.

En genomtänkt helhet 

För oss hänger allt ihop, allt är en helhet. Av oss köper du inte bara en bostad, du köper ett område där du och din familj kommer att trivas och känna boglädje. Förberett och klart så att du kan njuta av ditt nya hem från dag ett.

Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS Kärnhem har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt

Vill du köpa bostad i Brf Björnö?

Kontakta oss för mer information om Brf Havsrosen

Vi svarar gärna på dina frågor!