Interiör i Brf Storseglet

Härliga hem för familjelivet

Här i ett välkomnande, grönt kvarter är det lätt att leva livet, oavsett hur din familj ser ut. Här kan de små familjemedlemmarna tryggt springa rätt ut i leken, medan de vuxna kan njuta av eftermiddagsfikan på altanen i lugn och ro.

Vackert på riktigt

I Brf Storseglet får husen en traditionell stil med spröjsade fönster – de får med andra ord vara vackra på riktigt som bara trähus kan, utan att vara mindre moderna för det. Husens fasader får en mjuk och behaglig, naturnära, färgsättning i grå och gröna toner som matchar sina omgivningar på ett fint sätt. Både när det gäller grannkvarteret Brf Förseglet som boende i Brf Storseglet delar grillplats och en nybyggd lekplats med och all den fina naturen runt knuten. Och som en extra välkomnande detalj får alla hus dörrar i engelskt rött. 

Rum för familjer av alla slag

Här bjuds vi på hemtrevliga tvåplansradhus i två olika storlekar: 120 respektive 137 välplanerade kvadratmetrar. Alla med härlig, öppen planlösning för kök och vardagsrum, fullutrustat kök och två badrum – det ena med tvättmaskin och torktumlare. Det större huset har fyra sovrum som standard, och det lite mindre har tre.

Med utrymme för ute-njut

Utelivet är ju en stor del av huslivet, så självklart har varje hus en rejäl altan på baksidan av huset. Men vi nöjer oss inte med det. Här får du en uteplats även på framsidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar allra bäst. Och utanför altanen väntar din egen trädgård. Här varierar tomternas storlek en hel del, från den lilla lättskötta täppan till betydligt större, med möjlighet att skapa ditt eget trädgårdsparadis. Valet är ditt!

Bra standard redan från början

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är vald med omsorg, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget utomhusförråd och egen parkeringsplats. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Storseglet?

Är du intresserad av Brf Storseglet?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!