Sandhamn - skärgårdsidyllen

Njut av livet i härliga Sandhamn

Här bor du mitt i skärgårdsnaturen, med lika nära till bad och båtliv som till sköna promenader. Nynäshamns stadskärna och det mysiga hamnområdet når du på bekvämt gång- eller cykelavstånd – och blir du sugen på mer storstadspuls tar pendeltåget till Stockholm en knapp timme. Det bästa av flera världar må låta som en klyscha, men det är faktiskt precis vad du får just här.

Med havet runt hörnet

Sandhamn ligger strax söder om centrala Nynäshamn, granne med ett populärt naturområde. Här bor du otroligt fint, med skogspromenader runt knuten och både svalkande bad och båtliv på bekvämt avstånd. Här har du gott om badplatser att välja mellan, inte minst längs med det populära promenadstråket Strandvägen. Barnens favorit när det kommer till badplatser brukar vara Nickstabadet med både hopptorn och vattenrutschkanor.

Segla, bada, vandra – och mycket mer

I Sandhamn finns alla förutsättningar att trivas för dig som uppskattar vacker natur och friluftsliv. Segling, bad och vandring är bara några av de aktiviteter du kan ägna dig åt här. Ta en tur ut i skärgården, eller varför inte bara strosa runt i hamnen med en glass i högsta hugg? Nynäshamn har också ett rikt föreningsliv med gott om utrymme för idrottsaktiviteter. Här finns ishall, tennishall, innebandy, ridskola, dansskola och en populär skatepark, med mera. Och som varje ort med självaktning nuförtiden har Nynäshamn såklart ett eget padelcenter.

Ingen stress till förskolan

10 minuters cykeltur från din nya bostad ligger Nynäshamns centrum med shopping, service, restauranger och caféer. Två förskolor finns på promenadavstånd från kvarteret, och på cykelavstånd finns både Svandammskolan som erbjuder undervisning från förskoleklass upp till årskurs 6 och Gröndalsskolan som är en F-9-skola.

Och Stockholm inom räckhåll

För dig som pendlar till jobb eller studier är förutsättningarna goda. In till centrum kan du enkelt ta bussen, busshållplats finns granne med kvarteret. Du kan också cykla till pendeltågstationen Gröndalsviken på under 10 minuter, därifrån tar tåget till Stockholm en knapp timme. Även bilpendlingsmöjligheterna är bra – inte minst för dig som jobbar i Söderort.

Är du intresserad av Brf Storseglet?

Är du intresserad av Brf Storseglet?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!
Varför välja Brf Storseglet?

Varför välja Brf Storseglet?

Vad sägs om ett alldeles nybyggt radhus med ett fint läge i Nynäshamn, en trevlig och familjär ort i sin egen rätt, med närhet till havet – och där Stockholm ändå finns inom räckhåll?

Läs mer fördelar med Brf Storseglet här