Laster resultat
Kommande projekt

Brf Blåbärsbacken

I Valsjöskogens idylliska miljö med närhet till både skog och vatten planerar OBOS att bygga 20 parhus och 19 villor i bekväm bostadsrättsform i storlekarna 107, 137 och 158 kvm. Brf Blåbärsbacken är en fortsättning av grannprojektet Brf Valsjöskogen där människor i alla åldrar redan hittat hem. Detta är ett kommande projekt som i dagsläget är i planeringsstadiet. Anmäl intresse för att få löpande information. Vill du ha förtur vid säljstart – se till att bli OBOS-medlem nu!

Antal bostäder
20 parhus och 19 brf-villor
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Vintern 2021/2022
Inflyttning
Hösten 2023
Frånpris
Presenteras i samband med säljstart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Tråsättravägen, Åkersberga. Se kartan på Google

En man som plockar blåbär i skogen

Tillbaka till friheten

Brf Blåbärsbacken inbjuder till ett lugnt och harmoniskt liv med naturen utanför dörren och vardagsservice som förskola och matbutik på bekvämt avstånd. De genomtänkta bostäderna med både öppna sällskapsytor och privata sovrum samspelar med den kringliggande naturen. Här är du alltid fri att hitta på en rolig aktivitet i friska luften – årets alla säsonger. 

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av en tidig kvartersskiss över Brf Blåbärsbacken och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Varför välja Brf Blåbärsbacken?

Varför välja Brf Blåbärsbacken?

På jakt efter ett enklare sätt att leva villalivet? Vad sägs om härliga villor och parhus i bekväm bostadsrättsform, mitt i naturen och med service inom räckhåll? Här berättar vår projektutvecklare Malin Bloom om alla fördelar med Brf Blåbärsbacken.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Blåbärsbacken

Vi svarar gärna på dina frågor!