Laster resultat
Kommande projekt

Brf Blåbärsbacken

I Valsjöskogens idylliska miljö med närhet till både skog och vatten planerar OBOS att bygga 20 parhus och 19 villor i bekväm bostadsrättsform i storlekarna 107, 137 och 158 kvm. Projektet säljstarar kvartal 1 2022 och inflyttning sker hösten 2023. Brf Blåbärsbacken är en fortsättning av grannprojektet Brf Valsjöskogen där människor i alla åldrar redan hittat hem.

Antal bostäder
20 parhus och 19 brf-villor
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Kvartal 1 - 2022
Inflyttning
Hösten 2023

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Tråsättravägen, Åkersberga. Se kartan på Google

En man som plockar blåbär i skogen

Tillbaka till friheten

Brf Blåbärsbacken inbjuder till ett lugnt och harmoniskt liv med naturen utanför dörren och vardagsservice som förskola och matbutik på bekvämt avstånd. De genomtänkta bostäderna med både öppna sällskapsytor och privata sovrum samspelar med den kringliggande naturen. Här är du alltid fri att hitta på en rolig aktivitet i friska luften – årets alla säsonger. 

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Blåbärsbacken

Vi svarar gärna på dina frågor!