Laster resultat
Försäljning pågår
Blandad exteriör brf valsjöskogen som obos bygger i åkersberga, margretelund

Brf Valsjöskogen

Längtar du efter ett lite friare liv? Ett naturnära hem där barnen kan släppa skärmarna och istället leka i skogen eller bada i havet? Då har du kommit rätt. Här i Margretelund, utanför Åkersberga, planerar vi nu för nya rad- och parhus i tre olika storlekar – alla med härliga altaner såklart.

Antal lediga bostäder
2
Bostadstyp
Radhus, Parhus
Pris från
3 875 000 kr
Storlek (Boarea)
120–137 m²
Inflyttning
Från oktober 2021
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

I Roslagen händer det grejer! Nu har du nämligen chansen att besöka vårt nybyggda visningshus om 120 kvm som rymmer fem rum i två plan. Huset har en öppen planlösning, fullutrustat kök, två badrum och är lite av familjens favorit.

Är du intresserad av att besöka visningshuset så är du varmt välkommen att boka en visning genom att kontakta mäklare Catharina.

Läs mer om visningen och kontakta Catharina HÄR.

Tråsättravägen, Åkersberga, Margretelund. Se kartan på Google

Brf Valsjöskogen har 2 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår Interiör i en bostad i Brf Valsjöskogen

Brf Valsjöskogen

  • 2 fem- til sexrumsbostäder
  • Från 3 875 000 kr till 3 975 000 kr
  • Inflyttning: Från oktober 2021
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 59.471589 latitud, 18.355816 longitud

Tråsättravägen, Åkersberga, Margretelund. Se kartan på Google

En man och en kvinna som är ute på promenad

Flytta in mitt i naturen

Börjar du tröttna på att inte kunna grilla när du vill, att familjens badutflykter blir ett helt projekt –  och att ta söndagspromenaderna bland bilar och betong? Kanske längtar du efter att odla dina egna tomater? Att ta ett spontant kvällsdop – eller att bara dra på dig löparskorna och springa direkt ut i naturen? Då är du välkommen hit!

Husdrömmen inom räckhåll

Brf Valsjöskogen bjuder på nybyggda radhus och parhus i tre olika storlekar, alla med härliga sociala ytor och gott om plats för familjens privata liv i 3-5 sovrum, men också med plats för en arbetsplats, för dig som vill – eller behöver – jobba hemifrån då och då. Dessutom får alla hus stora, fina altaner och en egen liten trädgård att njuta av. Oavsett vilket hus du väljer får du ett prisvärt hem i superbekväm bostadsrättsform

Allt du behöver i din vardag likaså

Att du bor granne med naturen, betyder inte att du är flera mil från civilisationen. Skola och förskola finns på promenadavstånd och det är nära till Margretelunds centrum med vardagservice som apotek, vårdcentral och matbutik. Jobbar någon i familjen i Stockholm tar bilresan in till city en dryg halvtimme, och vill du åka kollektivt tar resan från Åkersberga Station till Stockholm Östra 35–40 minuter, till exempel. Vardagspusslat och klart!

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Valsjöskogen och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Valsjöskogen bygger vi tre olika husmodeller som påminner om varandra. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Brf Valsjöskogen är ett nytt bostadsområde strax öster om Åkersberga, som kommer att växa fram helt i harmoni med den redan befintliga naturen.

Läs artikeln!
Varför välja Valsjöskogen?

Varför välja Valsjöskogen?

Bostäder som passar alla, i ett nytt idylliskt område som samspelar med den kringliggande naturen. Här kan barnen slita sig från skärmarna och istället leka i skogen eller bada i sjöarna.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Valsjöskogen

Vi svarar gärna på dina frågor!