Blandad färg på exteriör i naturens färger brf valsjöskogen som obos bygger i åkersberga, margretelund

Smarta hus vid skogens knut

Valsjöskogen i Åkersberga är ett bostadsområde som ska samspela och inspireras av omkringliggande natur. Omgivningarna är varierande och består av både snåriga buskage, vackra klipphällar, mångåriga höga tallar och andra grönskande träd. Precis intill Brf Valsjöskogen porlar en liten bäck förbi. Allt detta har vi tagit hänsyn till i utformandet av området.

Boende mitt i naturen

Naturen kring Valsjöskogen är allt annat än platt och både gatan och tomtmarken kring husen kommer att variera i höjd. På sina ställen blir det backigt och det kommer bli vackra höjdskillnader mellan husen precis sådär kuperat som naturen är mest. Genom att mixa olika husstorlekar uppnår vi även en variation i husens utseende. Blandningen av raka fasader, skärmtak och olika entréer bidrar till ett varierat intryck och gör området levande.

Vardagsrum interiör i brf valsjöskogen som obos bygger i åkersberga, margretelund

Hus för naturlig gemenskap

Samtliga hus har härligt öppna, sociala ytor på nedervåningen, medan övervåningen lämnar plats till familjens privata utrymmen. I de större husen finns även ett extra sovrum på nedre plan – perfekt för tonåringen, ett lekrum eller varför inte kontor? Samtliga hus är vackert placerade intill skog och grönområden. Var du än bor i Valsjöskogen kommer naturen alltid att vara närvarande.

Blandad exteriör brf valsjöskogen som obos bygger i åkersberga, margretelund
Är du intresserad av Brf Valsjöskogen?

Är du intresserad av Brf Valsjöskogen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!