Te, ägg, smör och lite honung på ett fikabräde

Varför välja Valsjöskogen?

Bostäder som passar alla, i ett nytt idylliskt område som samspelar med den kringliggande naturen. Här kan barnen slita sig från skärmarna och istället leka i skogen eller bada i sjöarna. Läs mer om hur du kan komma tillbaka till friheten…

En idyll mitt i naturen

I Brf Valsjöskogens bostadsområde i Margretelund bor du lugnt och harmoniskt, i smarta och prisvärda hus med naturen som främsta inspirationskälla gällande både färgsättning och höjdskillnader. Man får ett enkelt och tillgängligt naturnära boende, säger biträdande projektutvecklare Malin Bloom.

– Vi tror att detta kommer att bli ett väldigt idylliskt familjeområde, tack vare det naturnära läget, och det kommer även att byggas en ny förskola som blir den största i kommunen.

Frihet och gemenskap

En gemensam liten park för alla boende, samtidigt som skogen och sjöar ligger precis runt hörnet, gör att du kan välja fritt om du vill umgås med grannarna eller ta en promenad runt de fina promenadstråken.

– Valsjöskogen är ett väldigt populärt område, med vacker skog och flera sjöar på kort promenadavstånd. Österåker är även största skärgårdskommun med lång kuststräcka, så perfekt för den fiske- och båtintresserade.

Grön exteriör brf valsjöskogen som obos bygger i åkersberga, margretelund

Livskvalitet till bra pris

Här bor du inom Stockholms län och kan enkelt ta dig in till stan. Samtidigt kan du njuta av lugnet och naturen i välplanerade och moderna bostäder. Välj mellan radhus eller parhus i storlekarna 107, 120 och 137 kvm. Här finns något för alla smaker.

Radhus 107 kvm - Radhus och parhus 120 kvm - Radhus och parhus 137 kvm

En dotter och en mor som skördar röbetor

– Österåker är en expansiv kommun, och har samtidigt stor skillnad i pris jämfört med innerstan. Här finns ett prisvärt alternativ för både den mindre eller större familjen, pensionären som vill vara nära barn och barnbarn, den som kanske är i början av sin bostadskarriär eller vill ha en liten trädgård men inte en stor villa, berättar Malin Bloom.

Lugnt och bekvämt läge

Omgiven av natur, med nödvändig service en kort bit bort och direktkommunikation till Humlegården, är Brf Valsjöskogen det perfekta valet för dig som vill leva ett både lugnt och bekvämt liv.


– I närliggande Margretelunds centrum finns nödvändig service som apotek, vårdcentral och matvarubutik, och bara tre kilometer bort ligger Åkersberga Centrum.

En man och en kvinna som är ute på promenad

En trygg affär

När man flyttar in i ett helt nytt boende får man dels en speciell gemenskap, och behöver inte heller oroa sig för några oväntade renoveringsöverraskningar. Med OBOS får du alla tryggheter med en stor bostadsutvecklare.

Malin Bloom Obos

– Vi på OBOS har även kvalitetsmärkningen "Trygg Brf", vilket innebär att bostadsrättsaffären är transparent och korrekt, samt uppfyller ännu fler trygghetskrav än normalt, avslutar Malin.

Är du intresserad av Brf Valsjöskogen?

Är du intresserad av Brf Valsjöskogen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!