Laster resultat
Kommande projekt

Årstafältet

Mellan storstad och villabebyggelse i gamla Enskede planerar OBOS att uppföra lägenheter i en inbjudande och trivsam miljö. Här kommer man bo med närhet till både shopping vid Liljeholmens galleri och nära till naturen i Årstaskogen.

Antal bostäder
185 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 59.290932 latitud, 18.045202 longitud

Koordinater: 59.290932,18.045202. Se kartan på Google

Lägenheter på Årstafältet i Stockholm

Gamla Årsta har ett stort utbud av service med mysiga små restauranger och folkliv. En av Stockholms mest spektakulära restauranger öppnar i Kajen 6 ca 2 km bort. Området kommer erbjuda allt för en bekväm vardag med skolor och bra kommunikation.

En ny aktiv stadsdel

Staden har som mål att alla som flyttar hit ska få en god boendemiljö, ett rikt stadsliv och fina allmänna platser. Den nya parken blir cirka 25 hektar stor och kommer att innehålla aktiviteter och olika typer av grönska. Staden planerar även bland annat för förskolor för 1 800 barn, 3 grundskolor med tillhörande idrottshallar och en 11-spels fotbollsplan.

Kommunikationssmart

Det kommer finnas goda kommunikationer tätt efter att projektet står klart med en ny tunnelbana/uppgång inom 500 m från kvarteret. Idag når du city på en kvart med pendeln och här finns två tvärbanestationer i närheten. Pendlar du med bil har du närhet till E4:an både norr- och söderut. 

Intresseanmälan

Kontakta oss för mer information om Årstafältet

Vi svarar gärna på dina frågor!

Byggs av:

  • Obos kärnhem logotyp