Laster resultat
Kommande projekt

Gasklocka 4

Välkommen till Stockholms kanske mest eftertraktade, och omtalade, projekt - Gasklockan 4 i Norra Djurgårdsstaden. OBOS planerar för ca 320 lägenheter i det nya landmärket i Stockholms stad. Här kommer även rymmas förskola och lokaler för kontor och handel i markplan.

Antal bostäder
320 lägenheter
Säljstart
Preliminärt Q2 2022
Inflyttning
2026

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.356867,18.092480. Se kartan på Google

Blir det bättre än så här?

Gasklockan 4 är unik i flera avseenden och här kommer stadens nya landmärke växa fram, 110 meter över havet. De 29 våningarna planeras att rymma lägenheter i olika storlekar och flera kommer att säljas med OBOS boköpsmodeller såsom OBOS Deläga. Som OBOS-medlem har du förtur till köp. Kötiden är viktig, så bli medlem redan idag om du vill säkerställa en plats långt fram i kön. Det ger dig också tillgång till OBOS boköpsmodeller.

En gedigen historia

Gasverksområdet i Hjorthagen är industrihistoriskt viktigt där ett trettiotal industribyggnader berättar om hundra år av gasproduktion. En betydande del av området planerades och ritades av den svenske arkitekten Ferdinand Boberg i slutet av 1800-talet. Sedan dess har stadsgas för värme, ljus och matlagning producerats på platsen och området har därför varit stängt för allmänheten. I januari 2011 upphörde gasproduktionen i Hjorthagen och Gasverket omvandlas nu till en spännande miljö med högklassig kultur, intressanta verksamheter och historiska vingslag.

Mellan stad och hav

Vattnet är ständigt närvarande och bidrar till platsens dynamik. Hamnområden planeras för att bli en naturlig del av staden. När staden öppnas upp och kopplas ihop, kan människor enklare röra sig till fots eller cykel, både inom och genom området. Genom att förstärka och skapa spridningszoner för flora och fauna genom området till angränsande Nationalstadsparken, stärks naturvärden och samband. Parkerna och grönstråken sätter också sin tydliga prägel på denna del av Stockholm.

Vill du köpa bostad i Gasklockan 4?

Kontakta oss för mer information om Gasklocka 4

Vi svarar gärna på dina frågor!

Byggs av:

  • logotyp OBOS Kärnhem